Driven Redovisningsekonom sökes omedelbart till Spännande Företag!

Publiceringsdatum: 2021-05-03

Ortivus söker omgående en redovisningsekonom!

”Vill du hjälpa oss rädda liv?”

Trivs du att arbeta i en dynamisk organisation i en internationell miljö som expanderar kraftigt. Varje dag hjälper våra produkter ambulanssjukvårdare, läkare och annan sjukvårdspersonal att snabbt, effektivt och tillförlitligt ge rätt vård åt sjuka eller skadade människor. Vill du utvecklas i rollen som Redovisningsekonom och att lära dig ännu mer inom området? Vill du arbeta brett inom redovisningsområdet, från löpande redovisning till att vara behjälplig vid bokslut, samtidigt som du får möjlighet att arbeta tillsammans i ett team med mycket kompetenta och trevliga kollegor? Då ska du söka dig till Ortivus!

Om jobbet:

Som Redovisningsekonom har du ansvar över dina områden av redovisningen och deltar i bolagets ständiga utveckling av rutiner och processer. Du har en viktig roll när det kommer till att effektivisera företagets ekonomiprocesser och vidareutveckling av integrationer mellan de system som används för ekonomisk rapportering och analys för att klara en fortsatt hög tillväxttakt. Du ser till att fakturaprocessen från köp till betalning hanteras tids- och kostnadseffektivt med fokus på kontroll och uppföljning. Du är även delaktig i lönehanterings processen.

Huvudsakliga uppgifter är:

 • Löpande redovisning
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Behjälplig i månadsbokslut samt årsbokslut och revision.
 • Medverka till utformning samt efterlevnad av interna policyer och riktlinjer
 • Vara delaktig i att effektivisera företagets ekonomiprocesser och vidareutveckling av integrationer mellan de system som används för ekonomisk rapportering och analys
 • Övergripande ansvar för att utveckla avstämning och rapporter i Excel.
 • Nära samarbeten med olika funktioner och kollegor inom bolaget, kunder revisorer samt myndigheter.
 • Ansvar för att kontinuerligt förbättra och utveckla processer och rutiner

Vem är du:

Som person är du duktig att sätta igång processer och avsluta aktiviteter samt uppnå resultat. Du lägger stor vikt i kvalitén i ditt arbete och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Utöver det skall du vara hungrig, ha en hög arbetskapacitet och flexibilitet vid ökad arbetsbelastning i samband med bokslut, samt vara självgående och nyfiken. Du trivs med att samarbeta med andra för att uppnå bästa resultat och nå gemensamt uppsatta mål.

Kvalifikationer

 • Har en examen från högskola eller universitet med 2-4 års tidigare erfarenhet av arbete som Redovisningsekonom, alternativt har en ekonomisk gymnasieutbildning med längre erfarenhet av arbete med redovisning.
 • Erfarenhet av koncernredovisning och IFRS är meriterande.
 • Utmärkta kunskaper i Excel.
 • Är flytande i svenska och engelska.
 • Tidigare erfarenheter av valutahantering är önskvärt.

Vad kan vi erbjuda dig

Vi på Ortivus erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb i ett företag som expanderar, där en öppen och engagerad företagskultur råder och där vår produkt på riktigt hjälper ambulanssjukvården att ge rätt vård. Vi strävar efter att bygga ett team där mångfald, kreativitet och samarbete är viktigt och där vi tillsammans jobbar för kundens bästa och samtidigt har roligt på jobbet! Vi finns i nyrenoverade lokaler i Danderyd, Stockholm, nära Mörby centrum med bra kommunikationsmöjligheter.

Vill du veta mer och söka

Om du vill göra skillnad och jobba som redovisningsekonom i ett entusiastiskt och kompetent team i ett spännande företag och bransch, rekommenderar vi att du skickar in din ansökan omgående till: job@ortivus.com. Märk ansökan ”redovisningsekonom”.

Vi är Ortivus, Nordens ledande leverantör av övervaknings- och beslutsstödsystem inom sjukvården. Vår produkt MobiMed finns idag i över 2700 ambulanser i Sverige, Storbritannien och i ett antal andra länder. Ambulanssjukvårdaren eller läkaren på sjukhuset kan med MobiMed i realtid ta del av en patients vitala data och journal, få automatiserat beslutsstöd, samråda med experter på sjukhuset och –om det behövs – omedelbart sätta in rätt behandling. Vi vet att det ofta är de första minuterna, som är avgörande för utgången. Det är där vi och du kan göra skillnad. Vi vill leverera ännu bättre system till våra kunder världen över.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeRedovisningsekonom

Ansökan

Ortivus AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Danderyd. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Ortivus AB skickar du in din ansökan senast 2021-06-02.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Junior redovisningsekonom sökes till internationellt designföretag!

Perido AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2021-04-08

Mer info

Junior Redovisningsekonom/controller sökes till företag i Segeltorp!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2021-04-09

Mer info

Redovisningsekonomer sökes till konsultuppdrag inom bank och finans!

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2021-04-09

Mer info