Account Payable Analyst till Xylem, Emmaboda

Publiceringsdatum: 2021-02-22

Lockas du av möjligheten att utveckla och vara med i uppstarten av ny specialistfunktion? Har du några års erfarenhet som ekonom och vill utvecklas på ett internationellt bolag? Xylem erbjuder en spännande möjlighet där du får möjlighet att verka lokalt men också i nära samverkan med övriga finansfunktioner inom bolaget och med kontaktytor i både Sverige såsom runt om i Europa. 

Om tjänsten

För att på ett bättre sätt kunna stödja Xylems olika divisioner och bolag inom Sverige och Europa behöver nu finansteamet i Emmaboda förstärkas med ytterligare Account Payable Analyst. I tjänsten kommer du att spela en betydande roll i utformningen av en ny funktion inom Xylem där en av dina viktigaste uppgifter initialt blir att sätta både processer och rutiner för avdelningen. Ambitionen är att ditt team på sikt kommer växa i form av ytterligare anställningar  och detta kan också innebära ett utökat ansvar på sikt. Som  Account Payable Analyst blir du en strategisk affärspartner och ger stöd till finansgrupperna och andra viktiga intressenter inom bolaget.  

I rollen ingår att: Stödja arbetet med anpassning till strategiska affärsmål samt tillväxtmål

Utveckla arbetet med riskhantering

Arbeta med finansiella resultat

Säkra uppsatta efterlevnadskrav

Arbeta med förbättringsarbete och driva projekt

Tjänsten är placerad på Xylems kontor i Emmaboda och du kommer att rapportera till Account Payable Manager. På Xylem möts du av en kultur som uppmuntrar idéer om förbättring och effektivisering samt erbjuder och stöttar till både personlig och professionell utveckling.

Är det här du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom redovisning, ekonomi, företagsledning eller annat för tjänsten relevant relaterat område. Du har minst två års relevant arbetslivserfarenhet av arbete inom redovisning.

 Har du också verkar i ett stort internationellt företag där du även kommit i kontakt med IFRS, GAAP och SOX efterlevnad är det meriterande.

För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har en hög analytisk förmåga och känner dig trygg i din yrkesroll. Goda kunskaper i både svenska och engelska är nödvändigt för att kunna kommunicera med dina kollegor globalt i företaget.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker efter dig som är en engagerad, entusiastisk, samarbetsvillig och bra kommunikatör. Du är en naturlig lagspelare som också känner igen dig i egenskaper såsom ansvarsfull, innovativ och drivande.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Xylem med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 073-55 88 927. Urvalet av ansökningar sker löpande.  

Välkommen in med din ansökan!

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeRedovisningsekonom

Ansökan

Level Recruitment AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Emmaboda. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Level Recruitment AB skickar du in din ansökan senast 2021-04-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Account Payable Analyst till Xylem, Emmaboda

Level Recruitment AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Emmaboda.

2021-03-08

Mer info

Redovisningsekonom / Accounts Payable till bolag i Stockholm

Poolia Sverige AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2021-03-05

Mer info

Jr Accountant till världsledande bolag inom fordonsindustrin!

Adecco Sweden AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Göteborg.

2020-10-20

Mer info