Redovisningsansvarig sökes för start omgående

Publiceringsdatum: 2021-05-03

Nu söker vi dig som är en erfaren redovisningsansvarig och som vill vara med från start när vår kund bygger upp ett ekonomiteam i Göteborg. Än så länge finns den största ekonomifunktionen på annan ort men nu satsar man lokalt och vill få en en duktig redovisningsekonom.

Vad innebär tjänsten?

För att passa för tänsten bör du ha god vana av att arbeta självständigt med helheten inom redovisning. I arbetsuppgifterna ingår löpande bokföring, periodiseringar, moms- och arbetsgivardeklarationer samt månads- oh årsbokslut samt årsredovisning. Du kommer ansvara för fyra bolag som omsätter mellan 60-120 miljoner. I rollen ingår dessutom analys och framtagande av statistik. Tillsammans med dina kollegor som finns på ett annat kontor bidrar du dessutom till att utveckla rutiner för den löpande redovisningen och bokslutsprocessen. på plats i Göteborg har du hjälp av en junior redovisningsekonom samt en ekonomiassistent.

Vem vi söker?

Vi tror att du som söker tjänsten har erfarenhet från ett liknande arbete inom redovisning. Du är en ödmjuk person som tycker det är roligt att snabbt sätta dig in i en verksamhet och vill bidra som en värdefull resurs till företaget. Vi lägger stor vikt vid ordning och reda så att du är noggrann och anpassningsbar är en förutsättning. För att trivas i rollen som konsult är du prestigelös och van vid att ta tag i arbetsuppgifter och driva ditt eget arbete framåt. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Vi ser att du som söker har erfarenhet från att arbeta i något affärssystem samt att du behärskar Excel på en god nivå. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Vi söker dig som finns tillgänglig att påbörja ett nytt uppdrag omgående. Vår kund har lokaler i centrala Göteborg. För rätt person finns det god möjlighet att bli överrekryterad till vår kund på sikt.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Katarina Forslund på 031-333 54 82. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet... (https://sjr.se/gdpr/integritetspolicy/)

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: redovisningsansvarig

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeRedovisningsekonom

Ansökan

Sjr In Scandinavia AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Sjr In Scandinavia AB skickar du in din ansökan senast 2021-05-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Självgående redovisningsekonom för omgående start

EQUIPE FINANCE AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Göteborg.

2021-04-14

Mer info

Redovisningsansvarig- uppdrag ett år med start omgående till välkänt bolag

Sjr In Scandinavia AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Borås.

2021-01-08

Mer info

Redovisningsansvarig till finansbolag sökes omgående

Jurek Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som redovisningschef i Göteborg.

2021-03-03

Mer info