Ekonom

Publiceringsdatum: 2021-05-03

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 53 300 studenter och 6 500 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Institutionen för vårdvetenskap och hälsa är nationellt och internationellt ledande inom personcentrerad vård vilket genomsyrar såväl utbildning, forskning som innovation. Institutionen är sektionsvis organiserad i form av akademiska miljöer vilket utgörs av tvärvetenskapliga profilområden: Vård vid långvariga tillstånd; Livssammanhang och hälsofrämjande vård; Diagnostik och vård vid akuta och kritiska tillstånd samt Lärande och ledarskap för hälsoprofessioner.  Institutionens administrativa personal är organiserad i en administrativ enhet. Vid institutionen bedrivs professionsutbildningar till sjuksköterska, röntgensjuksköterska, barnmorska och specialistsjuksköterska. En centrumbildning finns vid institutionen, Centrum för personcentrerad vård (GPCC). För mer information om institutionen för vårdvetenskap och hälsa besök www.caresci.gu.se

Institutionen för vårdvetenskap och hälsa söker en ekonom till den administrativa enhetens ekonomigrupp. Ekonomigruppen samordnas av en ekonomisamordnare.

Vi erbjuder en bred ekonomiadministrativ tjänst som kommer ge rätt person god kompetens i Göteborgs universitets ekonomiadministrativa processer.

Arbetsuppgifter

Som ekonom kommer du att arbeta med ekonomiadministrativa uppgifter och säkerställa att administrationen hanteras med både hög kvalitet och bra serviceanda. Du kommer även att verka som en stödfunktion till institutionens chefer och medarbetare.

De ekonomiadministrativa arbetsuppgifterna som ingår är: löpande redovisning såsom fakturahantering (leverantörsreskontran), granskning och utbetalning av resebidrag och reseräkningar. Administration av externa forskningsmedel (upprättande av kostnadskalkyl, uppföljning och redovisning av medlen gentemot externa finansiärer och uppdragsgivare) samt att stötta upp i institutionens budgetarbete. Arbetet innebär även att ha kontakt med både interna och externa aktörer samt att vara back-up för övrig ekonomiadministration. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma över tid.

Arbetet utförs enligt gällande lagar, regler och GU:s gemensamma styrdokument. Du kommer att arbeta i Göteborgs universitets administrativa IT-system och arbetsuppgifterna utförs utifrån en checklista med deadlines och periodvis är arbetsbelastningen hög.

För övrig information, kvalifikationer och behörighetskrav och för att söka tjänsten, se den fullständiga annonsen på www.gu.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeRedovisningsekonom

Ansökan

Göteborgs Universitet söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Göteborgs Universitet skickar du in din ansökan senast 2021-05-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Junior Redovisningsekonom till Bredablick Förvaltning

Performiq AB söker en person till tjänsten som redovisningsassistent i Helsingborg.

2021-04-28

Mer info

Var med på vår resa - bli kundansvarig ekonom hos oss

Bredablick Förvaltning i Sverige AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Göteborg.

2021-04-27

Mer info

Redovisningsekonom till Abu Garcia i Svängsta

Experis AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Karlshamn.

2021-04-22

Mer info