Redovisningschef till Allevi

Publiceringsdatum: 2022-11-23

Vill du bli del av ett snabbt växande och värderingsdrivet bolag inom e-Health Tech? Allevi är ett produktbolag (SaaS-bolag) som erbjuder nischade webblösningar för utförare av personlig assistans, hemtjänst, boenden och individ- samt familjeomsorg. Vi är stolta över vår marknadsledande position i Sverige och vårt framgångsrecept är en kombination av teknisk innovation samt branschkunskap om kundernas vardag. Vi har idag över 1 000 kunder och har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Västerås, Örebro och Umeå. Tillsammans med våra kunder gör vi något viktigt, på riktigt - vi ger tid till omsorgen!

SJR söker nu för Allevis räkning en Redovisningschef med högt engagemang och intresse för affärer.

Ditt uppdrag

Som Redovisningschef är du ansvarig för att stötta verksamheten i moderbolaget Allevi Group samt de 5 olika bolagen i koncernen. Du förväntas samarbeta nära och ha god förståelse för verksamhetens olika delar. Du rapporterar till CFO och ges goda möjligheter att påverka ditt arbete. Placering är på vårt nya toppmoderna kontor i centrala Göteborg. Vi tillämpar hybridarbete.

Vi ser att du är analytisk och initiativrik med ett brinnande intresse för redovisning och att du är helt självgående i att upprätta koncernbokslut. Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Huvudansvar för framtagande av månads- och kvartalsrapporter samt årsredovisningar
  • Bokslutsprocess och konsolidering
  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Upprättande av budget och uppdatering av prognoser under året
  • Upprättande av förvärvsanalyser
  • Legal ekonomisk rapportering såsom inkomst-och arbetsgivardeklarationer, skatt och moms
  • Medverka i koncernövergripande projekt i syfte att förbättra rutiner, kvalitet och effektivitet samt utveckla ekonomistyrningskoncept och uppföljningsprocesser
  • Systemansvar för ekonomisystemet och lönesystemet

Din bakgrund och profil

Vi söker dig som är civilekonom med ca 5 års arbetslivserfarenhet. Du har gedigen erfarenhet och goda kunskaper i redovisning, inklusive koncernredovisning. Samtidigt har du erfarenhet från upprättande av koncernbokslut.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående, noggrann, tycker om att driva utveckling framåt och har god social förmåga. Detta är en roll med många kontaktytor vilket ställer krav på god förmåga att samarbeta och kommunicera. Vidare har du en god analytisk förmåga och med ett högt kundfokus.

Vad kan Allevi erbjuda dig?

Allevi är ett fantastiskt företag med en stark värdegrund präglad av hjärta och engagemang. Vi drivs av viljan att hjälpa och förenkla vardagen för både utförare och mottagare. Med människor som utgångspunkt utvecklar vi teknik som stödjer deras behov.

Ansökan

I denna rekrytering har Allevi valt att samarbeta med SJR. För frågor kring tjänsten eller ansökningsprocessen vänligen kontakta Talent Acquisition Manager Susanna Filipsson på 072-394 33 34. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-12-01. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnOgunsen AB (publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5564432929
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningschef
YrkesområdeChefer och verksamhetsledare

Ansökan

Ogunsen AB (publ) söker en person till denna tjänst som redovisningschef med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som redovisningschef hos Ogunsen AB (publ) skickar du in din ansökan senast 2022-12-01.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Redovisningschef till Sesol

Sesol AB söker en person till tjänsten som redovisningschef i Jönköping.

2022-11-10

Mer info

Redovisningschef till Blomsterlandet

Experis AB söker en person till tjänsten som redovisningschef i Göteborg.

2022-11-18

Mer info

Redovisningschef till Husqvarna AB

Poolia Sverige AB söker en person till tjänsten som redovisningschef i Jönköping.

2022-11-18

Mer info