Redovisningsansvarig teamledare till HIQ

Publiceringsdatum: 2022-11-23

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi efter dig som tycker om att arbeta i ett spännande, dynamiskt företag där det hela tiden händer saker. HiQ söker nu en Redovisningsansvarig som förutom är ansvarig för bolagets redovisnings också ska ha huvudfokus för processen Tid/Projekt/Fakturering i Unit4 (fd Agresso), detta innebär att man har ett ansvar för faktureringsflödet av företagets projekt och dess uppsättning. Vi tror kanske att du jobbar med liknande arbetsuppgifter idag, gärna inom konsultbranschen och du kommer att arbetsleda ett team om 3-4 personer. Detta är en fantastisk möjlighet att komma in på ett spännande företag som ligger i framkant.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • Tid/projekt/fakturering
  • Skatt- och momsredovisning
  • Avstämningar
  • Bokslut och årsredovisning
  • Teamansvar

Kvalifikationer och egenskaper

Vi ser gärna att du arbetar med liknande arbetsuppgifter idag och har minst 5 års erfarenhet inom området. Ekonomisk eftergymnasial utbildning är ett krav. Har du dessutom kunskap och erfarenhet från Unit4 (fd Agresso) så är det ett stort plus i kanten. Goda kunskaper i Excel ser vi som en självklarhet. Svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du strukturerad och noggrann och vet hur du ska planera ditt arbeta för att hålla alla deadlines. En viktig del för att lyckas i denna förändringsresa är prestigelöshet, kunna ta tag i arbetsuppgifter och vara lösningsfokuserad. Vidare har du ledarerfarenhet från liknande team. Du är glad och positiv och arbetar lika bra självständigt som i grupp. Vi välkomnar nya idéer och kreativitet till hur vi på bästa och smartaste sätt kan växa och utvecklas tillsammans.

OM HiQ

HiQ är ett kreativt IT bolag som använder innovation och djup teknisk kunskap som en hörnsten för att bygga de mest framstående anpassade digitala lösningarna i universum.

På HiQ förenklar vi människors liv genom att med hjälp av teknik, design och kreativitet bygga smarta lösningar, företag och brands. Vi tror att teknisk utveckling är det bästa sättet att göra världen till en bättre smidigare och mer hållbar plats.

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar HiQ med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Recruitment Manager Heléne Hansson på helene.hansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

LI-HH1

ekonomi

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAmendo Bemanning & Rekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566168687
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Amendo Bemanning & Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2023-05-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Redovisningsansvarig teamledare till HiQ

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Göteborg.

2022-11-25

Mer info

Redovisningsansvarig till Dellner Dampers i Flen

Meritmind AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Flen.

2022-10-18

Mer info

Redovisningsansvarig till multinationell koncern

Vindex AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2022-11-25

Mer info