Redovisningsansvarig

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Vill du arbeta inom chefer och verksamhetsledare-branschen? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som redovisningschef hos Bnp Paribas Cardif Nordic AB. Bnp Paribas Cardif Nordic AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

Om du redan bor i närheten av Göteborg, är det här din chans att söka ett spännande jobb Företaget Bnp Paribas Cardif Nordic AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som redovisningschef har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Bnp Paribas Cardif Nordic AB letar efter erfaren redovisningschef som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är onsdag den sjunde juni 2023.


Jobbannons

BNP Paribas Cardif – försäkringsbolaget i en föränderlig värld. Genom förståelse för våra samarbetspartners kärnaffär och behov, erbjuder vi skräddarsydda försäkringslösningar och skapar mervärde för våra partners – alltid med kunden i fokus. BNP Paribas Cardif Nordics försäkringsverksamhet är en del av bankkoncernen BNP Paribas som är en av Europas ledande aktörer inom bank-och finanstjänster.

Då vår nuvarande Redovisningsansvarig kommer ta nya steg inom organisationen, söker vi nu dig med ett analytiskt sinne och ett noggrant fokus – du som delar vårt engagemang och vår känsla för ansvarstagande! Kan du vara vår nya Redovisningsansvarig?

Som Redovisningsansvarig kommer du…

…att ansvara för ett härligt redovisningsteam med sex medarbetare och rapportera till ekonomichef för BNP Paribas Cardif i Norden. Teamet ansvarar för att framställa och kvalitetssäkra den ekonomiska redovisningen för BNP Paribas Cardif Nordics tre legala enheter och dess filialer. I rollen kommer du att ha många kontaktytor både inom organisationen och externt med banker, revisorer med mer.

I ditt arbete kommer du att planera, prioritera och kvalitetssäkra det dagliga redovisningsarbetet. Du kommer att arbeta med månads- kvartals- samt årsbokslut och se till att dessa levereras i rätt tid för samtliga bolag. Du säkerställer likaså att rapportering både internt till huvudkontoret och externt sker enligt plan och med hög kvalitet. Du förutsätts vara väl insatt i det dagliga redovisningsarbetets olika delar och kunna stötta vid arbetstoppar och i semestertider. Du förväntas hålla dig uppdaterad på allmänna redovisnings- och momsregler samt ha förmågan att praktiskt kunna implementera mer kvalificerade redovisningsförändringar i bokföringen. Arbetet innebär också att du ansvarar för att processer och rutiner följs och du driver olika förbättrings- och effektiviseringsprojekt.

Vi söker dig som...

… är en engagerad och ansvarstagande person med förmåga att planera och prioritera. Du ser det som en självklarhet att alltid leverera i tid och med hög kvalitet. Du är analytisk och säker med siffror. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och du är inte rädd för att ta tag i arbetsuppgifter som sträcker sig högt och lågt. Vidare ser vi att du som person är noggrann, strukturerad och självgående och trivs med att leda ett team. Du är en sann lagspelare som värdesätter och bidrar till ett fint samarbete och arbetsglädje.

Våra önskemål till dig

· Akademisk examen inom ekonomi

· Minst 5 års erfarenhet inom redovisning

· Erfarenhet av att leda ett team

· Meriterande är att ha erfarenhet från försäkringsbolag eller bank

· Meriterande också att ha kunskaper inom IFRS

· Goda kunskaper i engelska språket, både i tal och skrift

· Goda kunskaper i Office paketet

Varför BNP Paribas Cardif?

Tänk dig en organisation, tillräcklig liten för att utvecklas men tillräckligt stor för att hantera förändringar. Hos oss på BNP Paribas Cardif, genomsyrar affärsutveckling allt vi gör och vi uppmuntrar ständigt till innovativt tänkande. Med ca 130 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark, utvecklar och tillhandahåller vi personriskförsäkringar på den nordiska marknaden via banker och finansbolag. Hos oss får du möjligheten att kliva in i en spännande expansiv fas i ett internationellt företag med en mångkulturell miljö. Här får du möjlighet att påverka med din erfarenhet och expertis samt arbeta med engagerade och härliga kollegor.

Vi erbjuder dessutom förmånlig pensionsplan, friskvårdsbidrag, flytande arbetsfria dagar, träning på betald arbetstid, Benify förmånsportal, kompetensutveckling samt sociala aktiviteter och tillställningar.

För mer information se www.bnpparibarcardif.se eller på Linkedin #BNPParibasCardifNordic

Mer om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Ninni Andersson, HRBP, ninni.andersson@bnpparibascardif.com

Du är välkommen med din ansökan till vår jobbportal, via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 7:e juni. Tveka inte att skicka din ansökan redan idag. Då urvalsprocesser och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen): Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBnp Paribas Cardif Nordic AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565917902
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningschef
YrkesområdeChefer och verksamhetsledare

Ansökan

Bnp Paribas Cardif Nordic AB söker en person till denna tjänst som redovisningschef med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som redovisningschef hos Bnp Paribas Cardif Nordic AB skickar du in din ansökan senast 2023-06-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Redovisningsansvarig till BE Group i Malmö

Ogunsen AB (publ) söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Malmö.

2023-03-20

Mer info

Redovisningsansvarig till spännande uppdrag, start omgående

Ogunsen AB (publ) söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Helsingborg.

2023-04-20

Mer info

Redovisningsansvarig till Hagmans Nordic koncernen ⭐

Wrknest AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Malmö.

2023-04-24

Mer info