Redovisningsekonom med start omgående!

Publiceringsdatum: 2023-11-18

Letar du efter möjligheter att arbeta inom administration, ekonomi, juridik? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Amendo Bemanning & Rekrytering AB genom att arbeta som redovisningsekonom. Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker någon som vill arbeta heltid under 3 månader – upp till 6 månader. Kanske är det du?

Platsen där jobbet finns ledigt är i Göteborg. Amendo Bemanning & Rekrytering AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom redovisningsekonom. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Amendo Bemanning & Rekrytering AB letar efter erfaren redovisningsekonom som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är måndag den sjätte maj 2024.


Jobbannons

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en kvalificerad Redovisningsekonom som kan starta ett konsultuppdrag per omgående. Vi söker dig som är helt självgående inom Redovisning och kommer att ansvara för löpande bokföring och avstämningar av balanskonton inklusive koncernmellanhavanden i både månads och årsbokslut. Du kommer bli uthyrd till ett kundföretag och meriterande är om du har arbetat som konsult tidigare.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi ser gärna att du har 3-5 års erfarenhet från liknande uppgifter inom redovisning och arbetar med bokslut. Någon form av eftergymnasial utbildning inom redovisning önskas för tjänsten. Vidare är du en fena på excel och har erfarenhet från olika ekonomisystem. Som person är du lättlärd och noggrann och arbetar såväl självständigt som i team.

Detta får du som konsult på Amendo

Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.

Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/amendo/%20), Instagram (https://www.instagram.com/amendoab/%20), Facebook (https://www.facebook.com/amendoab/?locale=sv_SE) och TikTok (https://www.tiktok.com/@amendoab)!

Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.

Frågor och kontakt

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Talent Consultant Manager Heléne Hansson, helene.hansson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan med sista ansökningsdatum 30 nov. Tjänsten kan dock bli tillsatt tidigare! Vi ser fram emot din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAmendo Bemanning & Rekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer5566168687
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Amendo Bemanning & Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-06.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Erfaren redovisningsekonom med förbättringsfokus till POC

Newr AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2023-11-13

Mer info

Koncernredovisningsekonom med systemintresse

Invici AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Malmö.

2023-11-24

Mer info

Redovisningsekonom med CFO-inslag till deltidsuppdrag på tillväxtbolag

Vindex AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2023-11-27

Mer info