Redovisningskonsult – Nya Hovås

Publiceringsdatum: 2023-11-19

Är du intresserad av att jobba inom administration, ekonomi, juridik? Meet a Group international AB är på jakt efter en skicklig redovisningskonsult och du kan vara rätt person för jobbet. Meet a Group international AB söker en medarbetare på heltid som vill arbeta tills vidare. Kan det vara du?

Denna position är tillgänglig i Göteborg. Meet a Group international AB har just nu ett ledigt jobb som redovisningskonsult. Bli en del av Meet a Group international AB genom att ansöka till jobbet som redovisningskonsult senast onsdag den sjätte december 2023.


Jobbannons

Ekonza har kontor i en av Sveriges finaste kontorsbyggnader i Nya Hovås. På tredje våning, med utsikt över Nya Hovås, bygger vi en fantastisk känsla tillsammans. Nu söker vi ytterligare en kollega som vill vara med på en spännande resa. 

Om Ekonza
Ekonza har lång och gedigen erfarenhet av alla funktioner som en redovisningsbyrå normalt erbjuder och mer därtill. Vi erbjuder bland annat tjänster som löpande bokföring, redovisning av moms och skatt, upprättande av bokslut, årsredovisningar, deklarationer, rådgivning och projektledning. Dessutom har vi även hög kompetens inom lön, där vi erbjuder det mesta inom personal- och löneadministration.

Vi har kunder som anlitar oss för långvariga samarbeten för att de värderar vår effektivitet och kompetens, men vi har även tidsbegränsade uppdrag som vid föräldraledighet och arbetstoppar.

Ekonza är idag 7 anställda med kontor i Nya Hovås och på Avenyn.

Om tjänsten
Nu söker vi en serviceinriktad och noggrann redovisningskonsult. Som redovisningskonsult hos oss på Ekonza kommer du främst att arbeta med små till medelstora aktiebolag, men även med enskilda firmor. Här får du direkt ta ansvar för ett antal kunder, med målsättningen att bygga en långsiktig och stabil kundbas. Tillsammans med ditt team kommer du dessutom att representera Ekonza ute hos kunder och på evenemang. Det kan även finnas möjlighet för längre uppdrag ute hos kunder.

Är du rätt person finns här både en chans att vara med på en spännande tillväxtresa och stora möjligheter att bli delaktig i företagets utveckling framgent.

Tjänsten är placerad i Nya Hovås men finns även möjlighet att arbeta från kontoret på Avenyn.

Din Bakgrund
Vi söker dig som har relevant ekonomiutbildning i grunden och ett par års erfarenhet som redovisningskonsult. Som person är du social, serviceinriktad och har en förtroendeingivande karaktär som samtidigt är både säljande och konsultativ.

Värt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning. I denna rekrytering samarbetar Ekonza med M–R Partner. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig John Rembeck på 0730-46 31 21 eller john@mrpartner.se.

Vi träffar kandidater löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnMeet a Group international AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591911747
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningskonsult
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Meet a Group international AB söker en person till denna tjänst som redovisningskonsult med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som redovisningskonsult hos Meet a Group international AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-06.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Redovisningskonsult – Nya Hovås

M.R Partner AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Göteborg.

2023-11-06

Mer info

Vi söker två nya redovisningskonsulter!

Testhuset Urval & Utveckling AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Stockholm.

2023-11-29

Mer info

Redovisningskonsult

Gumsen Ekonomi AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Tranås.

2023-12-01

Mer info