Redovisningsekonom Alfa-kassan

Publiceringsdatum: 2021-02-22

Alfa-kassan är inne i ett expansivt skede och söker nu en redovisningsekonom. Har du några års erfarenhet av ekonomiarbete och vill fortsätta utvecklas inom redovisning? Vill du ha en trygg anställning och arbeta i ett team med härliga kollegor? Då kan detta vara rollen för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom på kassans ekonomienhet är du en av fem medarbetare. Enheten arbetar med löpande bokföring, avtal och anläggningsredovisning, budgetuppföljning, ekonomiska analyser, månads- och årsbokslut, indrivning av fordringar, rekvirering av statsbidrag för utbetalning till arbetslösa samt med att följa upp att internkontrollen hos kassan följs och utvecklas.

Du kommer att stödja ekonomichefen och dina kollegor inom enheten inom alla ovan nämnda arbetsuppgifter men du kommer att ha ett särskilt ansvar för:

  • Avstämningar av balanskonton
  • Bokföra periodiseringar vid års- och månadsbokslut
  • Hantera avtal
  • Ansvara för anläggningsredovisningen
  • Dokumentera tillämpade ekonomiadministrativa rutiner

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning direkt på Alfa-kassan.

Vem är du?

Framförallt gillar du att arbeta med redovisning. Du har några års erfarenhet av ekonomiarbete. Du kan bokföring och är van att bokföra själv. Du är en van användare av ekonomisystem och har goda kunskaper i Excel.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Engagemang, ansvarstagande och beredd att rycka in där det behövs mest är egenskaper som värderas högt.

För att passa i denna roll tror vi att

  • du är strukturerad i ditt arbetssätt
  • du har ett nyfiket förhållningssätt till teknikens möjligheter
  • du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift

Låter detta intressant?

I den här rekryteringen samarbetar Alfa-kassan med Jefferson Wells (del av ManpowerGroup). Tjänsten söker du via "Ansök nu"-knappen. Urvalsprocessen sker löpande och därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så snarast. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Stenbäck på maria.stenback@jeffersonwells.se eller 072-208 08 92.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Alfa-kassan

Alfa-kassan grundades 1998 och är en av Sveriges arbetslöshetskassor. Vi är idag den enda a-kassa som inte är organisationsanknuten eller inriktad på specifika yrkes- eller branschområden. Alfa-kassan är en av Sveriges 25 a-kassor och har cirka 200 medarbetare fördelat på fyra kontor på olika orter i landet.

Vi omsätter ca 300 Mkr och betalar årligen ut drygt 1 Mdkr i ersättning. Alfa-kassan är öppen för alla yrkesgrupper och välkomnar både arbetslösa, anställda och företagare. Vi är fristående från fackförbund och andra intresseorganisationer. Vi administrerar både den allmänna grundförsäkringen och den frivilliga inkomstrelaterade försäkringen och betalar ut grundersättning till de som varken är medlemmar eller anslutna till någon a-kassa. Alfa-kassan har serviceenheter i Sundbyberg (huvudkontoret), Borås, Hemse och Ljusdal. Vi är en snabbt växande a-kassa.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeRedovisningsekonom

Ansökan

Manpower AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Gotland. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Manpower AB skickar du in din ansökan senast 2021-03-22.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Redovisningsekonom rekryteras till Alfa-kassan i Hemse

Manpower AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Gotland.

2021-01-12

Mer info

Redovisningsekonom Alfa-kassan

Manpower AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Gotland.

2021-02-05

Mer info

Redovisningsekonom

Karlstads kommun söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Karlstad.

2020-10-23

Mer info