Redovisningskonsult till EY, Kalmar och Oskarshamn

Publiceringsdatum: 2023-01-24

På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.

Vi söker nu en redovisningskonsult till våra kontor i Kalmar och Oskarshamn. Som redovisningskonsult blir du specialist på ägarledda företag och arbetar med redovisningstjänster som omfattar allt från löpande bokföring till kvalificerad rådgivning i enstaka frågor. Marknaden för redovisningstjänster genomgår en snabb förändring, drivet av en accelererad teknikutveckling, nya konkurrenter och förändrade kundpreferenser.

Möjligheten

Du kommer att arbeta med utvecklande arbetsuppgifter med spridning på olika branscher. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.

Huvudsakliga ansvarsområden

I rollen som redovisningskonsult kommer du att arbeta med kunder i olika branscher. Två viktiga delar av arbetet består i att bygga långsiktiga relationer med kunder som bygger på affärsmässighet och utifrån erfarenhet, stötta mer juniora medarbetare i deras utveckling. Digitala och effektiva arbetssätt är centrala för hur vi jobbar och här vill vi gärna att både våra juniora och seniora konsulter ständigt är med och utmanar våra metoder.

För att lyckas och trivas i rollen behöver du

 • Uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagande
 • Ha stort intresse för att etablera och utveckla kontakter, i kombination med ett säljande driv
 • Visa initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
 • Kunna prioritera såväl kortsiktigt som långsiktigt för att nå dina mål
 • Vara resultatinriktad

Kvalifikationer för tjänsten

 • Examen från universitet/högskola eller yrkeshögskola med inriktning mot ekonomi eller liknande
 • Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
 • Integritet, prioriteringsförmåga och förmåga att vara anpassningsbar i en krävande och föränderlig arbetsmiljö

Vad vi söker

Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta sig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd med stora organisatoriska färdigheter och ett genuint intresse för redovisning och brinner för ge kunder bra service, är denna roll för dig.

Vad EY erbjuder dig

Som redovisningskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter över kunder och branscher. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte.

 • Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
 • Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
 • Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
 • Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.

Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Ansök nu

Sök senast den 28 februari 2023, urval sker löpande. Din ansökan ska innehålla CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Ahlin på hanna.ahlin@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.

If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.

EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.

Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.

Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnErnst & Young AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560535873
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningskonsult
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Ernst & Young AB söker en person till denna tjänst som redovisningskonsult med placerings i Kalmar. Om det låter intressant att arbeta som redovisningskonsult hos Ernst & Young AB skickar du in din ansökan senast 2023-02-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Redovisningskonsulter och controllers till EY, Stockholm

Ernst & Young AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Stockholm.

2022-12-22

Mer info

Redovisningskonsult till EY, Linköping och Motala

Ernst & Young AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Linköping.

2023-02-07

Mer info

Redovisningskonsult till EY, Strömstad

Ernst & Young AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Strömstad.

2022-10-14

Mer info