Fastighetsekonom

Publiceringsdatum: 2022-05-13

HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 140 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!

Intresserad av att arbeta i en organisation där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är ledord? På HSB Sydost kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven verksamhet med fokus på att erbjuda det goda boendet. Nu söker vi förstärkning i form av en fastighetsekonom.

Arbetsuppgifter

I arbetet som fastighetsekonom ingår det att ansvara för kunder med administrativa avtal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera bostadsrättsföreningars ekonomi. Det innebär att du sköter löpande bokföring, budget, bokslut, ekonomisk uppföljning och är en viktig rådgivande part till kunden. Arbetsuppgifter kan tillkomma under vissa perioder som att exempelvis medverka vid årsstämmor. Placeringsort är Karlshamn men arbete förekommer även i övriga delar av Blekinge.

Kvalifikationer

Vi söker dig med följande kvalifikationer:

  • Högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning ekonomi.
  • Tidigare erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning.
  • Mycket goda kunskaper i Excel och van vid att jobba med bokföringssystem. Erfarenhet av Agresso är meriterande.
  • B-Körkort

Personliga egenskaper

Inom HSB Sydost är mötet med kunden, samarbete med övriga kollegor och andra kontakter viktigt. Vi söker dig med hög social kompetens som har lätt för att skapa och vårda goda relationer. Du är duktig på att sätta kunden i fokus, lyssna av deras behov och uppfylla högt ställda förväntningar. Vi befinner oss mitt i en digital utveckling och hoppas att du vill vara en del av den resan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde

Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet

Heltid.

Tillsvidare.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 2022-05-15. HSB Sydost verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:

Niklas Blomqvist, driftchef, 010-451 30 48.

Gustav Stensson Bohman, HR-chef, 010-451 31 78.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnHSB Riksförbund Ekonomisk Fören
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer7696064760
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

HSB Riksförbund Ekonomisk Fören söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Karlshamn. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos HSB Riksförbund Ekonomisk Fören skickar du in din ansökan senast 2022-05-22.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Fastighetsekonom till Nordic Life

Kontorsbemanning Sverige AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Göteborg.

2022-04-18

Mer info

Ekonomi och löneansvarig

Novelia Omsorg AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2022-05-07

Mer info

Coachande Teamleader/Redovisningskonsult till City kontoret

Talenom Redovisning AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Stockholm.

2022-04-22

Mer info