Ekonom till Karlskogahem

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Skulle du vilja jobba inom administration, ekonomi, juridik? Letar du efter en chans att arbeta som redovisningsekonom på Karlskogahem AB? Nu är det möjligt. Karlskogahem AB söker en medarbetare på heltid som vill arbeta tills vidare. Kan det vara du?

Om du redan bor i närheten av Karlskoga, är det här din chans att söka ett spännande jobb Karlskogahem AB har just nu en ledig tjänst som redovisningsekonom. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Karlskogahem AB letar efter erfaren redovisningsekonom som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är torsdag den femtonde juni 2023.


Jobbannons

Vill du vara med på vår resa mot att bli Sveriges bästa arbetsplats? Vill du arbeta i en mindre organisation där du får stora möjligheter att påverka och bidra med egna idéer och initiativ? Då ska du läsa vidare för då kan det här vara tjänsten för dig!

Karlskogahem söker en redovisningsekonom eller fastighetsekonom där du kommer att arbeta i ett team bestående av en ekonomiassistent, en administratör och en ekonomichef.

Rollen

Som ekonom på Karlskogahem kommer du i huvudsak att arbeta med löpande bokföring, kundreskontra, leverantörsreskontra, utbetalnings- och inbetalningshantering. Du ansvarar för redovisning och avstämning av moms och arbetsgivaravgifter, medverkar i framtagande av bokslutsunderlag och handlägger ärenden avseenden betalningar av hyror.

Exempel på andra arbetsuppgifter är:

  • Ansvar för avstämningar och månadskörningar i företagets affärssystem
  • Stötta ekonomichefen med analyser, utredningar och utveckling
  • Driva egna uppdrag och projekt
  • Vara stödfunktion till förvaltnings- och fastighetsorganisationen
  • Rapportering till myndigheter och framtagande av statistik
  • Viss administration som t.ex. personaladministration och diarieföring
  • Ansvar för GDPR-hantering kan också komma att bli en del av din vardag

I rollen får du möjlighet att vara med och bidra till att utveckla, effektivisera och digitalisera ekonomiavdelningen samt bidra till att uppsatta mål och resultat nås på ett effektivt och professionellt sätt. Vi ser gärna att du hjälper oss i vår digitala resa och att du aktivt bidrar till att vi på ekonomiavdelningen håller oss i framkant när det gäller digitala processer och arbetssätt.

Vem är du?

Vi söker dig med en högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande med inriktning mot redovisning eller fastighetsekonomi. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och erfarenhet av bokslutsarbete och avstämningar är meriterande.

Tjänsten kräver god datavana och förutsätter att du har god erfarenhet av Office, främst Excel och Word samt vana att arbeta i olika typer av program (Ekonomiprogram, fastighetssystem).

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tror att du trivs med att arbeta i en mindre organisation där din personliga insats är viktig för hela organisationen. Du har förmågan att driva ditt arbete självständigt, du tar egna initiativ och har förmåga att fatta beslut. Vidare är du prestigelös, har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera. Det är viktigt att du har en god analytisk förmåga och trivs med att stundtals arbeta i ett högt tempo.

Det här är vi

Karlskogahem AB är ett helägt kommunalt bolag grundat 1946. Vårt bestånd omfattar cirka 2 600 bostadslägenheter och cirka 41 000 kvm lokaler. Lokalerna består av gruppbostäder, kontor och affärslokaler. Karlskogahems omsättning uppgick år 2022 till 232 mnkr och vi har idag ca 45 personer anställda på helårsbasis. 

Våra värdeord leder oss i vardagen varför det är viktigt att ansvar, trygghet och gemenskap känns självklart för dig.

Mer information och ansökan

Detta är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetstiden är förlagd till dagtid med möjlighet till flex och viss möjlighet till distansarbete.

Vid frågor om tjänsten kontakta ekonomichef Therese Hengärde Torpfeldt på 0586-657 06 eller therese.torpfeldt@karlskogahem.se.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnKarlskogahem AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560468885
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Karlskogahem AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Karlskoga. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Karlskogahem AB skickar du in din ansökan senast 2023-06-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Redovisningsekonom till Lindqvist Accounting

Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2023-03-10

Mer info

Ekonomiansvarig på 80% till Traction

Ogunsen AB (publ) söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2023-03-22

Mer info

Redovisningsekonomer till kommande uppdrag i Göteborg

Bemannia Kontor AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Göteborg.

2023-03-27

Mer info