Redovisningskonsult till Accountor

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Letar du efter möjligheter att arbeta inom administration, ekonomi, juridik? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som redovisningskonsult hos Academic Work Sweden AB. Intresserade sökes för heltid-jobb hos Academic Work Sweden AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba 6 månader eller längre.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Karlstad som är tjänsteorten. Academic Work Sweden AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som redovisningskonsult. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Academic Work Sweden AB letar efter erfaren redovisningskonsult som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är söndag den tjugofemte juni 2023.


Jobbannons

Har du flertal års erfarenhet inom ekominområdet och vill arbeta på norra Europas största företag för löne- och ekonomitjänster? Här välkomnas du till en arbetsplats där god stämning och bra samarbete är en självklarhet. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN

Accountor är en redovisningsbyrå som erbjuder tjänster inom bokföring, löner, rådgivning och HR-tjänster. I Karlstad sitter ca 30 medarbetare som alla brinner för att öka lönsamheten hos deras kunder som till stor del består av tjänste- och konsultföretag samt projektintensiva företag. Accountor präglas av en familjär stämning där man stöttar varandra, delar med sig av kunskap och har ett prestigelöst arbetsklimat.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter

 • I rollen som redovisningskonsult har du stort fokus på kundkontakt där arbetsuppgifterna har stor variation och innefattar såväl dagligt arbete som mer kvalificerade och utmanande ekonomiuppgifter. Du får arbeta med spännande och utmanande kunder i olika branscher.

Huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen är:

 • Moms- och skattedeklarationer.
 • Leverera kundanpassade rapporter.
 • Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut).
 • Upprätta årsredovisningar och inkomstdeklarationer.
 • Kvalificerad rådgivning mot kund.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av kvalificerad redovisning och helst erfarenhet av att tidigare jobbat på byrå.

Vi lägger stort värdering kring att du gillar att samarbeta med andra, är bekväm med att agera stöd och bollplank både till kunder och till övriga kollegor.

Som person är du

 • Självgående
 • Ansvarstagande
 • Serviceinriktad
 • Affärsinriktad

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Karlstad, Inre hamn

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är de ca 350 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAcademic Work Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5565595450
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningskonsult
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Academic Work Sweden AB söker en person till denna tjänst som redovisningskonsult med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som redovisningskonsult hos Academic Work Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2023-06-25.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Redovisningsassistent/Redovisningskonsult sökes till mindre byrå!

Mbl Redovisning & Konsulting AB söker en person till tjänsten som redovisningsassistent i Stockholm.

2023-01-22

Mer info

Erfaren redovisningskonsult till tillväxtpartner i Stockholm!

Young Talents Of Sweden AB söker tre personer till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2023-02-03

Mer info

Senior redovisningskonsult till Klara Consulting!

Klara Consulting Rekrytering och Interim AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Stockholm.

2023-03-10

Mer info