Ekonom till Luleå Kommuns Ekonomicenter

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Funderar du på att söka jobb inom administration, ekonomi, juridik? Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker just nu efter en redovisningsekonom och du kan vara den de letar efter. Studentconsulting Sweden AB (Publ) behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Denna tjänst finns tillgänglig i Luleå som är tjänsteorten. Studentconsulting Sweden AB (Publ) har just nu en ledig tjänst som redovisningsekonom. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Söker du efter en spännande karriär som redovisningsekonom? Sök jobbet hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) senast torsdag den femtonde juni 2023 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Är du en erfaren ekonom som vill vara med på Luleå Kommun och Ekonomicenters utvecklingsresa, där du tillsammans med ett gäng drivna kollegor arbetar för att möta morgondagens utmaningar? Då är denna tjänst något för dig!

Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med ungefär 7 000 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 78 500 invånare. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vill du också spela roll?

Ekonomicenter tillhör avdelning Service & support, som har ett övergripande ansvar för samordning av kundservice och stödprocesser inom kommunkoncernen. Ekonomicenter ger stöd och service till kommunens förvaltningar och bolag i ekonomiska frågor samt samordnar och utvecklar kommunens ekonomiadministrativa processer och kommunkoncernens redovisning och bokslut. Ekonomicenter befinner sig i ett utvecklingsskede med många spännande utmaningar som bl.a. utveckling av redovisningsmodeller, arbetsformer och IT-stöd. Verksamheten kännetecknas av hög service där kunderna får ett professionellt bemötande, god kvalitet på produkter och tjänster samt effektiv handläggning och bra tillgänglighet.

Ekonomicenter består av två enheter, redovisning och ekonomiservice. Vi söker nu en ekonom till redovisningsenheten.

I rollen som ekonom vid redovisningsenheten har du en central roll i att utveckla, kvalitetssäkra och digitalisera verksamhetens processer, rutiner och internkontroll samt vara med och bidra till ständiga förbättringar. I arbetsuppgifterna ingår delårs- och årsbokslutsarbete, momsredovisning, hantering av leasing och arbetsgivaravgift, traditionellt redovisningsarbete samt att utforma och hålla interna utbildningar. Arbetet är självständigt utifrån en egen förståelse av det specifika uppdraget och ansvarsområde. Ett väsentligt inslag är att skapa goda relationer med förvaltningarna.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad ekonom med redovisningsinriktning eller har en akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har även några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser gärna att du har vana från förbättringsarbete inom ekonomiområdet. Goda kunskaper inom redovisning och vana av att arbeta självständigt är grundförutsättningar för tjänsten.

Som person är du strukturerad, drivande och kan se strategiska samband. Du är självgående, flexibel och har hög servicekänsla och integritet. För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har en förmåga att se ekonomin i ett helhets- såväl som ett verksamhetsperspektiv. Arbetet innebär nära kontakt med chefer och medarbetare vilket ställer krav på samarbetsförmåga samt god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting, vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin Bozan via e-post: robin.bozan@studentconsulting.com

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnStudentconsulting Sweden AB (Publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566747449
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Luleå. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2023-06-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Redovisningsassisten till Ekonomistöd, Boden

REGION NORRBOTTEN söker en person till tjänsten som redovisningsassistent i Luleå.

2023-05-16

Mer info

Vi söker ekonom till kommunstyrelseförvaltningen

Hallsbergs kommun söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Hallsberg.

2023-05-29

Mer info

Redovisningsekonom till Lindqvist Accounting

Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2023-03-10

Mer info