Redovisningsekonom

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Letar du efter anställning inom administration, ekonomi, juridik? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som redovisningsekonom hos Unik Resurs i Sverige AB. Om du vill arbeta heltid hos Unik Resurs i Sverige AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Norrköping. Unik Resurs i Sverige AB söker för närvarande efter en person att anställa inom redovisningsekonom-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Bli en del av Unik Resurs i Sverige AB genom att ansöka till jobbet som redovisningsekonom senast torsdag den tjugoförsta december 2023.


Jobbannons

Företagspresentation Packoplock Scandinavia AB är en framstående leverantör av emballage och packprodukter och söker nu en Redovisningsekonom. Vi erbjuder dig chansen att vara med på vår tillväxtresa där du får möjligheten att vara med och bidra till utveckling och automatisering inom ekonomiområdet samt påverka din kompetensutveckling.

Packoplock Scandinavia AB grundades 2007 och har sedan dess blivit en ledande emballagegrossist i Norden via katalog och webb. Med över 55 000 företagskunder och en årlig omsättning på cirka 500 MSEK har vi en kraftig tillväxtresa bakom oss. Packoplock är moderbolaget men vi har även tre dotterbolag i koncernen; Napakka i Finland, Husted i Danmark och Nordahl i Göteborg. Vi är idag 139 anställda.

Om rollen: Som redovisningsekonom blir du en del av teamet på huvudkontoret i Norrköping. Du har ett nära samarbete med CFO i bland annat månads- och årsbokslut samt i budgetprocessen. Du jobbar löpande med redovisning, kontering och registrering av bokföringsorder. Du kommer också ansvara för redovisningen av skatter och moms samt valutahantering. Vi arbetar med att effektivisera och automatisera våra processer där du kommer vara en drivande kraft tillsammans med CFO och två kollegor i teamet. Då vi har dotterbolag i Finland, Danmark och Göteborg kommer arbetet även innebära att stötta dem i olika ekonomiska uppgifter vid behov. Arbetet kommer även innefatta att vara behjälplig i kundrelaterade ekonomiska frågor. Vi söker: För att lyckas i rollen ser vi att du behöver ha en eftergymnasial utbildning alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms motsvarande. Du har goda kunskaper i Excel och en hög It mognad. Du har även goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Utöver detta ser vi gärna att du har en akademisk utbildning som civilekonom. Det är även meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet av en likande roll. Ett plus är om du har kunskaper i Power BI, Microsoft Dynamics Business Central eller Navision samt ett intresse för automatisering inom ekonomiområdet Som person tycker du om ett högt tempo med många varierande uppgifter. Du är snabblärd och tar initiativ till förbättringsmöjligheter för att effektivisera processer. Du hanterar oväntade situationer med bevarat lugn och fokus och är en god lagspelare som ser samarbete som en förutsättning för att nå bästa resultat. Du är prestigelös och har inga problem med att göra det som krävs för att hålla igång den dagliga driften vid behov. Vi erbjuder: Vi erbjuder en miljö som präglas av laganda och ett driv att vilja hjälpa kunden. Hos oss på Packoplock präglas vardagen av våra värdsklassmål och då vi är ett snabbt växande företag är initiativ, framåtanda, kamratskap och ett stort engagemang, viktiga för oss. Vi tror oss vara ett roligt, lösningsorienterat företag. Vi värdesätter långsiktighet, nya arbetssätt och lösningar tillsammans med våra kunder. Vi är ett starkt och engagerat team som håller ihop och hjälper varandra.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag, urval sker löpande och processen kan stängas innan sista ansökningsdag.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Elin Hellström nås på 0760192399 eller på elin.hellstrom@unikresurs.se

Karolin Loström nås på 072-1479236 eller karolin.lostrom@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Relaterade taggar: #LI-Onsite

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnUnik Resurs i Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560525833
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Unik Resurs i Sverige AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Norrköping. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Unik Resurs i Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-21.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Öppen ansökan Redovisningsekonom / Redovisningskonsult

Capega AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2023-06-20

Mer info

Redovisningsekonom

Arena Personal Sverige AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i ospecificerad arbetsort.

2023-06-20

Mer info

Redovisningsekonom

Danda AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Lund.

2023-08-24

Mer info