Junior Rådgivare/Junior Redovisningskonsult

Publiceringsdatum: 2023-02-10

Vill du arbeta inom administration, ekonomi, juridik-branschen? Det är nu möjligt för dig att få jobb som redovisningskonsult hos Ludvig & Co AB. Ludvig & Co AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Örebro är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Ludvig & Co AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som redovisningskonsult. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Bli en del av Ludvig & Co AB genom att ansöka till jobbet som redovisningskonsult senast söndag den trettionde april 2023.


Jobbannons

Vill du göra skillnad för företagare, jobba med moderna digitala verktyg inom ekonomi och få möjlighet till personlig utveckling? På Ludvig & Co, Sveriges största konsultbyrå för småföretagare, får du 900 nya kollegor med spetskompetens inom exempelvis redovisning, bokslut och deklarationshjälp. Klicka HÄR för att läsa mer om våra tjänster.

På kontoret i Örebro blir du en del av vårt fantastiska gäng som består av ca 30 konsulter och jurister. Ditt närmaste team består av 6 kollegor där vi värdesätter att hjälpas åt, utmana varandra och ha roligt på jobbet. Vi tror på att växa med eget ansvar samtidigt som vi tar stöttning i varandra. 

Vad erbjuder vi dig

Hos oss får du möjlighet att vidarutveckla dina kunskaper genom vårt utbildningprogram inom ekonomi. Du har möjlighet till ett flexibelt arbetsliv och hemmarbete. Vi är ett bolag att växa i, oavsett om du vill utvecklas inom ditt specialistområde, system & digitala verktyg, som rådgivare, eller inom ledarskap. Ta del av vårt breda förmånspaket, lokala aktiviteter där vi har kul tillsammans och jobba i team med kollegor som har djup och bred kompetens inom ekonomi. 

Din framtida roll & utveckling

Dina uppgifter består bl.a. av:

  • Löpande redovisning
  • Junior rådgivning
  • Lättare bokslut

Var med och utveckla våra arbetssätt och digitala verktyg för att kunna erbjuda våra kunder ännu bättre tjänster, samtidigt som du får möjlighet till personlig utveckling. Vi har ett brett utbud av utbildningar inom ekonomi och rådgivning, kunskapsnätverk och möjlighet till att bli auktoriserad Redovisningsekonom.

För att lyckas behöver du

Vi söker dig med akademisk examen inom ekonomi från exempelvis YH, högskola eller universitet. Meriterande är tidigare erfarenhet från ekonomiarbete. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på nya smarta systemlösningar som gynnar både oss och våra kunder.

Om du blir ditt bästa jobb-jag i team där din samarbetsförmåga, affärsmässighet och vilja att bidra till utveckling är avgörande, kan rollen passa dig. Du är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför be dig söka så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Affärschef Emelia Eklund på telefonnummer 019-16 83 59.

Bli en del av Ludvig & Co

Vi är Sveriges största konsultbyrå för småföretagare med tjänster inom ekonomi, juridik, specialistrådgivning och fastighetsförmedling. Idag har vi 70 000 kunder i olika branscher och är ungefär 1300 medarbetare på 130 orter över hela Sverige.

När du blir en del av Ludvig & Co bidrar du till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige. Hos oss finns utvecklingsmöjligheterna oavsett var du bor och oberoende av om du vill vara specialist, rådgivare eller ledare. Därför kan du kombinera ett flexibelt och dynamiskt jobb hos oss med livet du vill leva. Vi är starkast tillsammans och genom samarbete, tillit & inkludering bygger vi stolthet och skapar den bästa arbetsplatsen.

Det finns ett Vi i Ludvig. Väx tillsammans med oss!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnLudvig & Co AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591366140
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningskonsult
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Ludvig & Co AB söker en person till denna tjänst som redovisningskonsult med placerings i Örebro. Om det låter intressant att arbeta som redovisningskonsult hos Ludvig & Co AB skickar du in din ansökan senast 2023-04-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Mazars söker junior redovisningskonsult till internationella uppdrag

Mazars KB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i ospecificerad arbetsort.

2023-04-17

Mer info

Junior redovisningskonsult inom leverantörsreskontra till Fastighetsavde...

Klara Consulting Rekrytering och Interim AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Stockholm.

2023-05-02

Mer info

Junior redovisningskonsult till Aspia, Uppsala/Gävle

Aspia AB söker två personer till tjänsten som redovisningskonsult i Uppsala.

2023-05-25

Mer info