Redovisningskonsult till Ludvig & Co

Publiceringsdatum: 2023-02-15

Ludvig & Co är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1300 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder.

Här erbjuds branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, lön, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för småföretagare.

För femte året i rad har Ludvig & Co blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare. Det är något som man är stolta över! Nu söker vi dig som vill växa tillsammans med hela bolaget och som vill vara en del av ett kompetent och familjärt team. Hos Ludvig & Co får du inte enbart utvecklande arbetsuppgifter, här får du även möjligheten att vara med på en utvecklingsresa där man siktar på att växa på fler marknader och att utöka tjänsteområdet.

”På kontoret i Örebro blir du en del av vårt fantastiska gäng som består av ca 30 medarbetare. Som team värdesätter vi nära samarbete och tillsammans så arbetar vi på ett engagerat sätt. Som chef drivs jag av att få medarbetare att växa och att skapa engagemang, med våra gemensamma mål i sikte.” – Marknadsområdeschef, Maria Dietmann.

Om tjänsten 

Ludvig & Co är mitt i en utvecklingsresa med framtidens redovisningstjänster i fokus, där du kommer att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor. I nära samarbete med företagets kunder kommer du arbeta med ekonomisk uppföljning för att hjälpa kunden att utveckla deras verksamheter.

Dina uppgifter består bland annat av: 

  • Löpande bokföring, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning. 
  • Uppdragsansvar och kundansvar
  • Mentor till juniora kollegor

Ludvig & Co erbjuder:

  • Möjlighet att växa inom ditt kompetensområde genom utbildningsprogram inom ekonomi.
  • Möjlighet till ett flexibelt arbetsliv och hemarbete.
  • Ludvig & Co är ett bolag att växa i, oavsett om du vill utvecklas inom ditt specialistområde, system & digitala verktyg, som rådgivare eller inom ledarskap.
  • Ett brett förmånspaket, lokala aktiviteter där man har kul tillsammans.
  • Vara en del av ett team som har djup och bred kompetens inom ekonomi. 

För Ludvig & Co är det viktigt att alltid vara genuin och professionell i kundmötet och att de arbetar med ett stort engagemang för det de gör.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har flerårig erfarenhet som redovisningskonsult. Vidare uppvisar du ett stort yrkesmässigt engagemang och du tycker om att ta ett helhetsansvar för dina uppdrag. Du trivs som en del av ett team och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet.  För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring Ludvig & Co’s nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.

Utöver detta har du en hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder.

Låter det här som du? 

Information och ansökan

I den här rekryteringen har Ludvig & Co valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin på mail: anneli.wallin@axoconsulting.se eller tfn: 072-398 02 77. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Sista ansökningsdag 26 mars 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan. 

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAxÖ Consulting AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5590997531
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningskonsult
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

AxÖ Consulting AB söker en person till denna tjänst som redovisningskonsult med placerings i Örebro. Om det låter intressant att arbeta som redovisningskonsult hos AxÖ Consulting AB skickar du in din ansökan senast 2023-03-26.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Erfaren redovisningskonsult till Eden & Co i Västerås

Meritmind AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Västerås.

2023-05-05

Mer info

Redovisningskonsult Tranås Ludvig & Co

Ludvig & Co AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Tranås.

2023-05-09

Mer info

Senior redovisningskonsult till Klara Consulting!

Klara Consulting Rekrytering och Interim AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Stockholm.

2023-03-10

Mer info