Redovisningsassistent till Deloitte i Östersund

Publiceringsdatum: 2021-02-22

Är du redovisningsassistent, har stort intresse av att jobba i team och har en god känsla för kundservice? Då ska du söka tjänsten som redovisningsassistent till Deloitte i Östersund. Här blir du en del av ett drivet, glatt och engagerat team.

Östersunds kontor består av 120 medarbetare fördelade inom redovisning, revision, lön och skatt. Det dagliga arbetet inom redovisning innebär att vi bistår och hjälper våra kunder i redovisnings- och skattefrågor, ekonomistyrning, analyser och rapportstöd. Våra kunder är allt från små till medelstora företag och dessa verkar inom såväl den lokala, nationella som den globala marknaden. Redovisningen till våra kunder i vårt närområde bedriver vi antingen från vårt kontor alternativt på plats hos vår kund.

Om rollen

I rollen som redovisningsassistent arbetar du bl.a. med bokföring via digitala processer, kontoavstämningar samt deltar i förberedelse av bokslutsarbete och andra utredningar till våra kunder. Du arbetar nära seniora kollegor men du får tidigt eget ansvar och har en direkt kundkontakt. Det är därför viktigt att du gillar ordning och reda, har god känsla för kundservice och professionellt bemötande samt visar intresse för kundens verksamhet. Du behöver även vara flexibel och lyhörd samt kommunikativ i både tal och skrift. Du är nyfiken på att lära dig mer, tycker att det är roligt med samarbete och har en förmåga att skapa goda relationer med både kollegor och kunder.

Vi arbetar digitalt både med våra leveranser och interna kvalitetsprocesser så vi vill därför att du har god datorvana och gärna ett intresse i att utveckla både tjänster och processer. Vi arbetar enligt REKO för att garantera kvalitet på våra tjänster.

Vi söker

Du har en YH-utbildning i ekonomi eller är nyutexaminerad redovisningsekonom från universitetet eller likvärdig utbildning. Du kan också inneha en gymnasieexamen med inriktning ekonomi och ha några års erfarenhet inom branschen.

Det är meriterande om du har något års arbetslivserfarenhet inom ekonomi och redovisning antingen från redovisningsbyrå och/eller från arbete inom någon ekonomifunktion

Har du erfarenhet att arbeta i NAV, Exflow, Fortnox och Hogia är det meriterande.

Vi erbjuder

Som största byrån i Östersund arbetar vi med en unik bredd av kunder, branscher, uppdrag och kollegor. Med den bredden innebär en karriär på Deloitte ständig utveckling. Du får tillgång till ett kraftfullt nätverk av erfarna kollegor såväl lokalt som nationellt och internationellt. Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara på dina styrkor. Du har stor frihet och möjlighet i att utveckla dig själv och vår verksamhet. Vi arbetar i en modern och funktionell kontorsmiljö där atmosfären är rolig och trivsam.

Ansökan

Du ansöker online och din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV, betygskopior från utbildningar samt tjänstgöringsintyg. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast den 14 mars 2021.

Frågor

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Eva Åkerström, telefon 070-326 55 59 eller Beatris Jarefors, telefon 070-602 45 72. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sophie Karlerö på Human Resources, telefon 070-080 27 77.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra kunder och samhället.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeRedovisningsassistent

Ansökan

Deloitte AB söker en person till denna tjänst som redovisningsassistent med placerings i Östersund. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsassistent hos Deloitte AB skickar du in din ansökan senast 2021-03-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Redovisningsassistent till Almi i Östersund

OnePartnerGroup Jämtland AB söker en person till tjänsten som redovisningsassistent i Östersund.

2020-11-20

Mer info

Erfaren redovisningskonsult till Deloitte i Östersund

Deloitte AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Östersund.

2021-02-22

Mer info

Redovisningsassistent till internationellt bolag

OnePartnerGroup Jönköping AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Jönköping.

2020-10-27

Mer info