Redovisningsekonom till ACTIA Nordic

Publiceringsdatum: 2021-04-07

Ingress (endast till hemsidan)

Nu söker vi efter en redovisningsekonom som vill arbeta i ett teknikledande företag som fokuserar på avancerad teknikutveckling mot bl.a. bilindustrin.

Om ACTIA Nordic:

ACTIA Nordic AB startade i Sollentuna 2004, för att sedan öppna upp kontor i Linköping 2009. Till kontoret i Sollentuna söker vi nu efter en redovisningsekonom som vill arbeta i ett teknikledande företag som fokuserar på avancerad teknikutveckling mot bl.a. bilindustrin. Vi utvecklar teknik för att spåra stulna fordon, automatiskt larma SOS vid en olycka, ladda mjukvara (over the air) till rullande fordon och naturligtvis autonoma fordon. Vi har ett fantastiskt gäng med världsledande kunskap inom vårt område och arbetar med välkända kunder såsom Volvo Cars, Jaguar, LandRover, Scania, Volvo Trucks, Toyota m.fl.

Om rollen:

Till ekonomifunktionen i Sollentuna söker vi nu en kompetent redovisningsekonom för ett längre konsultuppdrag. Under andra delen av 2021 kommer ACTIA Nordic genomföra ett affärssystemskifte och du kommer vara en viktig resurs under denna period. Vi ser det därför som ett krav att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i M3 och då gärna i kombination med Ephesoft. Vi finner det dessutom väldigt meriterande om du har erfarenhet av nuvarande system Pyramid som du kommer arbeta självständigt i under den första tiden.

Rollen är en bred redovisningsroll och du kommer hantera flöden inom både kund- och leverantörsreskontra samt bistå vid månadsavstämningar med både avstämningar och övrig intern rapportering. Vidare ansvarar du för inköp av kontorsmaterial till kontoret samt är kontaktperson gentemot hyresvärden gällande löpande underhåll och service.

Som person söker vi efter dig som är trygg i en självgående redovisningsroll samtidigt som du trivs att jobba i nära samarbete med övriga kollegor inom ekonomifunktion. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och du trivs och motiveras av att verka i en föränderlig och dynamisk miljö.

Övrigt

  • Placering: Sollentuna, Häggvik.
  • Anställningsform: Tidsbegränsad, Heltid. Du kommer vara anställd av AS&B Talents men vara stationerad på plats hos ACTIA Nordics.
  • Tillträdesdag: Under juni månad.
  • Lön: Enligt överenskommelse.

För mer information, ring Rickard Jonsson på AS&B Talents, tel 070-55 87 001 eller ta en kontakt via mail på rickard.jonsson@asb-talents.se.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeRedovisningsekonom

Ansökan

Arenius Schröder & Besterman Talents AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Sollentuna. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Arenius Schröder & Besterman Talents AB skickar du in din ansökan senast 2021-04-18.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Redovisningsekonom till ACTIA Nordic

Arenius Schröder & Besterman Talents AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Sollentuna.

2021-03-30

Mer info

Redovisningsekonom till AllOffice Nordic AB i Örnsköldsvik

AllOffice Nordic AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Örnsköldsvik.

2020-11-09

Mer info

Flexibel redovisningsekonom till innovativa läkemedelsbolaget SAM Nordic

Wise Professionals AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2021-03-02

Mer info