Accounting controller consultant

Publiceringsdatum: 2022-11-23

Vill du säkerställa kvalité i bokföringen åt några av Sveriges större bolag? Då är Azets och vår avdelning Large Account rätt för dig! Här på Azets erbjuder vi dig en utvecklande roll där du får arbeta med några av Sveriges mest kända varumärken och företag. Vi växer och söker personer inom accounting som vill arbeta med vårt roliga team.

Vill du säkerställa kvalité i bokföringen åt några av Sveriges större bolag? Då är Azets och vår avdelning Large Account rätt för dig! Här på Azets erbjuder vi dig en utvecklande roll där du får arbeta med några av Sveriges mest kända varumärken och företag. Vi växer och söker personer inom accounting som vill arbeta med vårt roliga team.

I rollen som accounting controller consultant ansvarar du själv eller tillsammans med kollegor för våra kunder och säkerställer kundens nöjdhet genom arbete utifrån Azets värderingar, processer, rutiner och IT-system. Du tillhör ett kundteam där du har ansvar för redovisningsprocessen, säkerställer kvalitet samt bidrar till utvecklingen av redovisningsprocessen och kundrelation. På large arbetar vi med stora, välkända kunder där du kommer att fokusera på kvalitativ redovisning, controlling och rådgivning till kunderna medan det löpande arbetet genomförs av våra kollegor i Rumänien.

Här på Azets finns stora utvecklingsmöjligheter. Vårt mål är att kontinuerligt förbättra och utveckla vår tjänst och oss själva för att ge den bästa möjliga servicen och kompetensen inom redovisningsområdet till våra kunder. I denna roll får du stor påverkan på vår fortsatta digitaliseringsresa där ditt intresse av automation kommer ge en stor effekt i förbättringsarbetet.

Arbetet som accounting controlling consultant hos Azets innebär bland annat

  • Bokslutsarbete, månads och årsbokslut
  • Finansiell controlling mot kund
  • Rådgivning till kund i både processer och redovisningsfrågor
  • Granskning av andras redovisningsarbete

Vi söker dig som:

  • Erfarenhet av årsbokslutsarbete och kundansvar
  • Trivs i den rådgivande rollen inom redovisning
  • Har lätt för att ta till sig ny teknik
  • Har professionella språkkunskaper i svenska och engelska

Det är viktigt att du är trygg i att utveckla arbetssätt eller processer där du även har den analytiska förmågan för att proaktivt kunna hitta förbättringsområde som förstärker och utvecklar kundrelationer.

Det är meriterande om du har

  • Arbetat i Visma Business
  • Erfarenhet från att arbeta konsult

Om oss

Azets hjälper tusentals företag med deras ekonomi, lön och HR så kunderna kan fokusera på sin kärnverksamhet. Totalt är vi 6500 anställda, varav 300 i Sverige. Här på Azets är samarbete ett nyckelord och vi hjälps åt i våra utmaningar, motiverar varandra och strävar framåt. Vi erbjuder dig bland annat hybrid-arbete, kontinuerlig utveckling och schyssta förmåner inom hälsa och välmående. 

Placering är i Solna. Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till dessa tjänster. Tillträde är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktperson

Emmi Gardell, Chef Large accounts, emmi.gardell@azets.com

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAzets Insight AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5562503580
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningskonsult
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Azets Insight AB söker en person till denna tjänst som redovisningskonsult med placerings i Solna. Om det låter intressant att arbeta som redovisningskonsult hos Azets Insight AB skickar du in din ansökan senast 2022-12-21.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Junior Controller /Redovisningsekonom

Adecco Sweden AB söker en person till tjänsten som redovisningschef i Nynäshamn.

2022-11-29

Mer info

Junior Financial Controller till Constructor, Göteborg

Meritmind AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Göteborg.

2022-11-18

Mer info

Accounting Manager

Koenigsegg Automotive AB söker en person till tjänsten som redovisningschef i Ängelholm.

2022-11-25

Mer info