Redovisningschef till EuroMaint

Publiceringsdatum: 2024-01-24

Har du övervägt att arbeta inom chefer och verksamhetsledare-branschen? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Newr AB genom att arbeta som redovisningschef. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Newr AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Om du redan bor i närheten av Solna, är det här din chans att söka ett spännande jobb Om du letar efter en spännande karriär inom redovisningschef-branschen, har Newr AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Har du vad som krävs för att arbeta som redovisningschef hos Newr AB? Ansök innan fredag den tolfte juli 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Nu byggs ett EuroMaint för framtida decennier och vi söker dig som vill vara med på resan! Vill du verka i en stor internationell koncern som alltid strävar efter att utmana dagens arbetssätt? EuroMaint är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Vi erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. EuroMaint har verksamhet runt om i Sverige och Norge. Hos EuroMaint ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter, både i Sverige och internationellt med vår spanska ägare CAF. Nu söker EuroMaint sin nästa redovisningschef som kommer att ansvara för redovisningsteamet och arbeta både operativt och strategiskt.

Om rollen

Som redovisningschef har du en nyckelroll där du leder ett redovisningsteam om cirka 8 personer inom redovisning samt kund- och leverantörsreskontra. Teamet är nyfiket och har ett positivt synsätt där alla samarbetar i redovisnings- och bokslutsprocesser. Som redovisningschef har du ett brett ansvar där du kommer arbeta hands-on i redovisning men också vara drivande i olika utvecklings- och förbättringsprojekt. Rollen passar dig som uppskattar ett varierat arbete och som motiveras av att förbättra och utveckla processer. Som redovisningschef utgår du från vårt huvudkontor i Solna Strand och rapporterar till CFO. Hos EuroMaint har du möjlighet att arbeta hybrid.

Ansvarsområden som redovisningschef:

  • Leda och delta i det dagliga arbetet på redovisningsavdelningen (inkl. kund- och leverantörsreskontra)
  • Ansvarig för månads- och årsbokslutsprocess
  • Personalansvar för team om 8 medarbetare
  • Koncernkonsolidering och rapportering till ägarna CAF enligt IFRS
  • Ansvar för årsredovisning enligt IFRS samt K3
  • Likviditetsplanering
  • Delaktig i budget och forecast
  • Driva olika projekt inom ex. e-fakturasystem, hållbarhetsredovisning, transfer-pricing samt delaktig i transformationsprogram

Vi söker dig:

I och med EuroMaints transformationsresa söker vi dig som trivs i en innovativ och föränderlig miljö. Du är trygg i din roll som ledare och tycker om att arbeta teamorienterat. Vi tror att du som redovisningschef trivs i en roll med stor variation, där du uppskattar kombinationen av att arbeta hands-on och strategiskt ansvar. Du är ansvarstagande och tycker om att ha ett helhetsansvar. Pålitlighet och att skapa struktur är något du värderar högt och du vill vara bidragande till ständiga förbättringar. Vi ser att du skicklig kommunikativt och kan hantera många olika kontaktytor både internt och externt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men för att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har tidigare universitets- eller högskolebakgrund inom ekonomi. Du har flera års erfarenhet av arbeta med hela redovisningsflödet, dels operativt och dels i en ledande position. Du har tidigare arbetat i koncerner med stora transaktionsflöden. Du trivs i en internationell kontext på ett bolag som uppmuntrar och utmanar din personliga utveckling. Du besitter mycket goda kunskaper i Excel och har ett generellt systemintresse. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligen och skriftligen.

Om EuroMaint

EuroMaints tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom passagerartåg, spårvagnar, godsvagnar samt lok och arbetsmaskiner. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder och i Norge. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. EuroMaint har en omsättning på 1.7 miljarder SEK och ca 1000 medarbetare (2022). EuroMaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Läs mer på www.euromaint.se

Vad väntar du på - skicka in din ansökan idag!

I rekryteringen av en redovisningschef samarbetar EuroMaint med Newr. Urval för tjänsten sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Casper von Sivers på 073-561 78 70 eller casper.vonsivers@newr.se

Vi ser fram emot att få höra från dig!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnNewr AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5592302615
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningschef
YrkesområdeChefer och verksamhetsledare

Ansökan

Newr AB söker en person till denna tjänst som redovisningschef med placerings i Solna. Om det låter intressant att arbeta som redovisningschef hos Newr AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Redovisningschef till kund i Strömstad

Eterni Sweden AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Strömstad.

2024-03-26

Mer info

Senior Redovisningschef till ALD Automotive | LeasePlan

Vindex AB söker en person till tjänsten som redovisningschef i Täby.

2024-04-03

Mer info

Redovisningschef till NEW YORKER i Malmö

Mpya Finance AB söker en person till tjänsten som redovisningschef i Malmö.

2024-04-12

Mer info