Accountant

Publiceringsdatum: 2021-04-07

Är du en erfaren Ekonom med erfarenhet av en internationell arbetsmiljö?

Trivs du dessutom i en expansiv, rörlig och föränderlig organisation, då kan detta vara tjänsten för dig!

Företaget

Intergiro är ett Fintech bolag, med ett syfte – vi är här för att hjälpa företag att växa. Med innovation som en av våra största drivkrafter, utvecklar vi framtidens IT-lösning för digitala banktjänster. Med teknik och flexibilitet i fokus bygger vi en fullständig plattform, för betalkonton i flera valutor, kortutgivning och kortinlösen för Visa och Mastercard, allt för att våra kunder ska kunna frodas i den digitala tidsåldern.

Intergiro har kontor i Stockholm, Kalmar, Lissabon, Minsk, Gdynia och Malaga.

Vi genomför nu en strategisk flytt av företagets redovisningsavdelning och bygger ett nytt team i Stockholm.

Du kommer att ansvara för företagets redovisningsavdelning och har stort inflytande på avdelningens och företagets vidare utveckling och framgång. Du är också en nyckelindivid för att nå målet med en börsintroduktion.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Accountant ansvarar du för företagets dagliga redovisning och bokföring. I dina arbetsuppgifter ingår att avstämningar, bokföring, kund- och leverantörreskontra, in och utbetalningar samt redovisning moms- och skattedeklarationer.Du kommer utöver det vara behjälplig vid månad, kvartals- och årsbokslut.

Företaget lyder under Finansinspektionen och det ingår i rollen att tillgodose myndigheter med underlag och rapporter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi, redovisning och/eller erfarenhet som anses motsvarande. Meriterande är goda kunskaper inom skatt, moms- och bokföringsregler i en internationell miljö.Du ska även ha goda kunskaper inom Excel.

Koncernspråket är engelska och det krävs att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, muntligt såväl som skriftligt.

Du är noggrann, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Då du förväntas att aktivt driva utveckling och effektivisering av våra processer, rutiner och arbetssätt inom redovisning krävs att du är nyfiken, analytisk och självgående.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig en spännande utmaning i ett tillväxtföretag i en internationell miljö. Vi är lyhörda för våra medarbetares önskemål och för den som vill utvecklas och påverka, finns goda möjligheter då företaget nu är i en stark tillväxtfas. Känner du dig redo för nya utmaningar är du välkommen med din ansökan redan idag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeRedovisningsekonom

Ansökan

Intergiro Intl AB (publ) söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Intergiro Intl AB (publ) skickar du in din ansökan senast 2021-05-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

ACCOUNTANT TO NEW DEPARTMENT DUE TO EXITING LAUNCH!

Jobbusters AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Göteborg.

2020-10-22

Mer info

Accountant

Tink AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2020-10-27

Mer info

Jr Accountant till världsledande bolag inom fordonsindustrin!

Adecco Sweden AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Göteborg.

2020-10-20

Mer info