Bolagsekonom till fastighetsbolaget Oscar Properties

Publiceringsdatum: 2021-09-17

Är du en strukturerad, noggrann och analytisk person? Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet av redovisning och bokslut? Vill du arbeta på ett händelserikt fastighetsbolag med stor möjlighet att inhämta nya kunskaper? Om du utöver detta även är en person som gärna tar eget ansvar så läs vidare - det kan vara just dig vi söker!

Om tjänsten

Perido söker nu en bolagsekonom till vår kund Oscar Properties som är ett fastighetsbolag med fokus på förvaltning och projektutveckling. Oscar Properties köper, utvecklar och säljer fastigheter med attraktiva lägen över hela Sverige, med den långsiktiga strategin att vara aktiv inom både nyproduktion, omvandling och förvaltning. En byggnad signerad Oscar Properties kan vara en helt ny byggnad eller en äldre byggnad, såsom en skola, en fabrik eller ett postkontor. Gemensamt för samtliga Oscar Properties-byggnader är modern design och unik arkitektur. Tjänsten är placerad på Östermalm i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Bolagsekonom är du redovisningsansvarig för ett antal bolag. Du arbetar i program som Agresso/Unit4. Du kan förvänta dig roliga och omväxlande arbetsdagar som huvudsakligen kommer att bestå av:

 • Löpande redovisning
 • Avstämningar
 • Projektredovisning
 • Momsredovisning
 • Bokslut på månads-, kvartals- och årsbasis
 • Bolagsformalia
 • Upprätta årsredovisningar
 • Upprätta inkomstdeklarationer
 • Moms

Dina egenskaper

För att lyckas i rollen som Bolagsekonom tror vi att du är en strukturerad, noggrann och analytisk person. Du besitter en god förmåga att arbeta självständigt, ta eget ansvar och har ett öga för detaljer. Du är tydlig i din kommunikation och tar tag i både högt och lågt. Vidare ser vi att du är en lagspelare som vill vara med och bidra till en öppen företagskultur med högt i tak.

Är du vår nästa stjärna?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi söker dig som har

 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Gedigna redovisningskunskaper
 • Erfarenhet av att självständigt göra bokslut
 • Erfarenhet från bolag där man har flera bolag med interna mellanhavanden
 • Gedigen kunskap i Excel
 • Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl svenska som engelska

Plus i kanten

 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32594 i ämnesraden.

Om Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnPerido AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566396387
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Perido AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Perido AB skickar du in din ansökan senast 2021-10-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Bolagsekonom till fastighetsbolaget Oscar Properties

Perido AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2021-10-12

Mer info

Bolagsekonom till Fastighetsbolag i centrala Stockholm

Capega AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2021-10-18

Mer info

Senior Redovisningsekonom till fastighetsbolaget Biltema Real Estate

A Hub AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Helsingborg.

2021-10-08

Mer info