Ekonomiansvarig till mediabolag

Publiceringsdatum: 2022-11-23

Ekonomiansvarig till mediabolag

Till vår kund som är ett mediabolag i centrala Stockholm city söker vi efter en interim Ekonomichef. Konsultuppdraget är tilltänkt att startas inom kort alternativt som senast under början av januari. Uppdraget kommer initialt att sträcka sig fram till sommaren.

Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina två medarbetare och rapportera bolagets resultat till ägarna som finns i Spanien.

Vi söker efter dig som har erfarenhet av ledarskap, internationellt samarbete i någon form och det som hör till rollen som Ekonomichef. Vi ser gärna att du har erfarenhet av K3 och inte är rädd för att lära dig IFRS om du inte redan har arbetat i det regelverket.

Löpande bokföring, budget, månads-, kvartals- och årsbokslut samt rapportering till utländska ägare ingår i rollen.

Bolaget ligger något efter vad gäller system och mycket av rapporteringen sker på transaktionsnivå i Excel. Med det sagt måste du vara prestigelös då dagarna stundtals upptas av mycket "knappande" i Excel.

Låter detta som något passande just för dig? Tveka inte att ansöka.

Vid eventuella frågor är du välkommen att höra av dig till Åsa Ollert / asa.ollert@capega.se / 070-752 48 16.

Om Capega

Capega är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i centrala Stockholm. Vi är specialiserade på interimslösningar och rekrytering inom ekonomi, fastighet, bank, finans & försäkring. Som helhetsleverantör hjälper vi er att tillsätta tjänster på alla nivåer med rätt kompetens. Läs mer om oss på www.capega.se (http://www.capega.se/) och ta en första kontakt.

Konsult hos Capega

Som konsult hos Capega blir du en del av ett personligt bolag som med bred kompetens och stort nätverk ger dig rätt förutsättning att utvecklas inom din yrkesroll. Då vi värdesätter dig och dina kvalifikationer är det viktigt för oss att du trivs som vår konsult. Du får en engagerad konsultchef som känner till din bransch väl och du erbjuds goda anställningsvillkor med friskvårdbidrag och tjänstepension.

För mer information om nya tjänster, besök vår LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/76341207/admin/) eller www.capega.se (http://www.capega.se/)

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnCapega AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5591630016
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningskonsult
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Capega AB söker en person till denna tjänst som redovisningskonsult med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som redovisningskonsult hos Capega AB skickar du in din ansökan senast 2023-05-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Ekonomiansvarig till Agreat

agreat AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Göteborg.

2022-11-17

Mer info

Ekonomiansvarig/redovisningsekonom till tillväxtbolag

Bravura Sverige AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Örebro.

2022-11-18

Mer info

Ekonomiansvarig 100 % till Asarum-Ringamåla församling (västra Blekinge)

Asarum-Ringamåla församling söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Karlshamn.

2022-12-08

Mer info