Ekonomiansvarig till spännande bolag i Kungsängen!

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Är du intresserad av att jobba inom chefer och verksamhetsledare? Ett spännande jobb som redovisningschef hos Academic Work Sweden AB väntar på dig - varför inte söka idag? Vill du arbeta heltid hos Academic Work Sweden AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst 6 månader eller längre.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Stockholm. Om du är intresserad av en karriär inom redovisningschef, ta en titt på den lediga tjänsten som Academic Work Sweden AB erbjuder för att se om det är en matchning. Söker du efter en spännande karriär som redovisningschef? Sök jobbet hos Academic Work Sweden AB senast söndag den tjugofemte juni 2023 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Har du erfarenhet inom ekonomi och är hungrig på att utvecklas i en bred roll som ekonomiansvarig så kan det vara dig vi söker! Här blir du en del av ett bolag där du välkomnas av en känsla av stark gemenskap och värme från kollegorna. Skicka in din ansökan redan idag - urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN

I rollen som ekonomiansvarig kommer du ingå i ett litet och väldigt härligt team med stark sammanhållning. Du kommer även få sköta löpande bokföring samt arbeta med kund- och leverantörsreskontra. Utöver de traditionella redovisningsdelarna finns det även möjlighet att driva projekt för att förbättra olika ekonomifunktioner i syfte att föra organisationen framåt. Vi söker dig som är nyfiken, hungrig och vill stanna på ett bolag på sikt för att utvecklas.

Vår kund Stofar (Storstockholms Farmartjänst) står för att genom traditionella och innovativa metoder utföra entreprenader som även långsiktigt ger mervärde med tanke på kvalitet, miljö och en hållbar utveckling för deras kunder. De ska utifrån en gemensam agenda tillsammans med deras kunder och genom deras engagemang, erfarenhet och kunskap, planera, bygga samt förvalta entreprenader som skapar förtroende och mervärde för alla.

Du erbjuds

 • Många utvecklingsmöjligheter inom bolaget samt att få ta lärdom av mycket kompetenta kollegor.
 • Ett långsiktigt uppdrag med möjlighet till överrekrytering om samarbetet fungerar bra.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter

 • Du kommer ha en bred roll som omfattar det yttersta ansvaret för ekonomin på bolaget, men även arbeta med lön och HR
 • Hantering och kontering av leverantör- och kundfakturor
 • Redovisa moms och skatter
 • Löpande bokföring
 • Månatliga avstämningar
 • Prognos, budgetplanering och analys
 • Arbeta med projektredovisning
 • Hantering av löner och HR-arbete

VI SÖKER DIG SOM

 • Har tidigare arbetat i en liknande roll
 • Har Intresse för siffror
 • Erfarenhet av bokföring och är självgående inom de flesta delarna
 • Har väldigt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
 • Har goda systemkunskaper

Det är meriterande om du har

 • Tidigare hanterat löner eller har intresse för området
 • Intresse för HR

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

Vi söker dig som är social och van vid att ha många kontaktytor. Utöver det vågar du ta för dig och har lite "skinn på näsan" samtidigt som du alltid är ödmjuk och trevlig. Du är en person som drivs av att få lära dig nya saker och ser långsiktigt på en roll som ekonomiansvarig. Vidare ser vi också att du är en driven person med ett problemlösande sinne.

Övrig information:

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Kungsängen

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Storstockholms Farmartjänst som aktiebolag bildades 1999 och är numera inriktat på anläggning, markskötsel och maskintjänster. Vi omsätter ca 50 Mkr per år och är ca 30 anställda. Våra medarbetare har hög kompetens inom våra verksamhetsområden och lång erfarenhet inom branschen. Vi har utbildade anläggare och trädgårdsmästare och våra maskinförare har de förarbevis som erfordras. Basen för vår verksamhet utgörs av offentliga uppdrag men vi har också många mindre och medelstora kunder såsom privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Vårt fokus ligger i att arbeta med professionella beställare inom stat, kommun, landsting, bostadsrättsföreningar och företag inom den privata sektorn.

Stofar satsar därför målmedvetet mot långsiktiga entreprenader, gärna med fokus på funktion.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAcademic Work Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5565595450
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningschef
YrkesområdeChefer och verksamhetsledare

Ansökan

Academic Work Sweden AB söker en person till denna tjänst som redovisningschef med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som redovisningschef hos Academic Work Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2023-06-25.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Redovisningsansvarig till spännande uppdrag, start omgående

Ogunsen AB (publ) söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Helsingborg.

2023-04-20

Mer info

Bolagsekonom sökes till Brinova Fastigheter

Brinova Fastigheter AB (publ) söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Helsingborg.

2023-05-09

Mer info

Ekonomiansvarig på deltid till People Experience!

People Experience AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i ospecificerad arbetsort.

2023-05-17

Mer info