REDOVISNINGSKONSULT för aktiebolag och enskilda firmor

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Är du på jakt efter en karriär inom administration, ekonomi, juridik? SIFFROR Sverige AB är på jakt efter en skicklig redovisningskonsult och du kan vara rätt person för jobbet. För detta jobb är Stockholm den angivna tjänsteorten.

SIFFROR Sverige AB har just nu ett ledigt jobb som redovisningskonsult. Sök jobbet som redovisningskonsult hos SIFFROR Sverige AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast lördag den tjugofjärde juni 2023.


Jobbannons

Vi fortsätter att växa och söker nu nästa medarbetare!

Vilka är vi?

www.siffror.se Vi är idag 9 kvinnliga medarbetare som hjälper drygt 400 småföretagare med deras siffror. Främst enskilda firmor och aktiebolag, men även andra bolagsformer. Vi jobbar helt digitalt och har inget kontor.

Vad söker vi?

En redovisningskonsult som kan hjälpa enskilda firmor och aktiebolag med allt som behövs – rådgivning, löpande bokföring, bokslut, moms, NE-bilaga, INK2, årsredovisning, K10 etc. Man blir klientansvarig för bolagen och sköter all kundkontakt. I princip som att ha egna kunder. Man behöver vara helt frigående och kunna lösa alla tänkbara situationer inom bolagsformerna, även skifte från enskild firma till aktiebolag. En del kunder bokför på egen hand i eget bokföringsprogram och endast behöver hjälp med vissa delar, så man ska gärna kunna behärska fler program än Fortnox som vi arbetar i.

Vilken mängd?

Du ansvar för nya kunder som kommer in till oss, vilket kan ligga på ungefär 10 nya bolag per månad. Under sommaren dock färre. En av oss sitter idag på 100 enskilda firmor som hon är klientansvarig för. Hon lägger ner ungefär 30 timmar per månad i snitt, med en variation mellan 5 timmar en månad och 65 timmar en annan månad. Som mest att göra har hon under våren, i samband med deklarationerna. En annan av oss började med 0 bolag februari 2022 och har idag 43 enskilda firmor och 38 aktiebolag. Hon har arbetade i början 4 timmar första månaden och nu i april 2023 arbetade hon 88 timmar. Man börjar med alltså få antal timmar och ska framöver kunna arbeta minst 50%. Antal timmar per månad skiljer sig under årets gång pga låg- och högsässong.

Vem är du?

– Du är positiv, serviceminded och älskar att ta hand om dina kunder och dess behov. Du är van att hjälpa kunderna och ge rådgivning med känslan av att det inte finns några dumma frågor.

– Du har jobbat mycket i Fortnox och känner dig fullt bekväm med Digital Byrå, alla funktioner och program.

– Du har arbetat länge med löpande bokföring och kontoplan.

– Du är noggrann och håller deadlines med marginal.

– Du har ett flexibelt schema och samarbetsvillig.

– Du har andra arbeten vid sidan av, alternativt en egen redovisningsbyrå.

– Du är stresstålig och klarar av att ha många bollar i luften samtidigt. Många kunder som mailar och mycket att hålla reda på ska inte kännas som ett stressmoment.

Upplägg?

Du arbetar hemifrån eller eget kontor, från egen dator. Vi står för all mjukvara. Månadsmöte (via Zoom) och avstämningar sker löpande och vi hjälper alltid varandra om så behövs. Vi kör med rak och tydlig kommunikation och det sker främst via mail och appen Slack.

Nyfiken?

Börja med att kika på vår hemsida och därefter skickar du ett mail till jobb@siffror.se om du är intresserad. Oseriösa ansökningar undanbedes. Skriv "MEDARBETARE" som ämne i ditt mail, istället för "REDOVISNINGSKONSULT", om du vill fånga vårt intresse lite extra. Varmt välkommen att höra av dig!

Om jobbet

Antal tjänster1
FöretagsnamnSIFFROR Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5569992356
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeRedovisningskonsult
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

SIFFROR Sverige AB söker en person till denna tjänst som redovisningskonsult med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som redovisningskonsult hos SIFFROR Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2023-06-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Kvalificerad redovisningskonsult till välkänt och starkt bolag

Young Talents Of Sweden AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Stockholm.

2023-05-02

Mer info

Processägare till ett växande redovisnings-och rådgivningsföretag!

Talenom Redovisning AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i ospecificerad arbetsort.

2023-05-09

Mer info

Redovisningsekonom till ett spännande och snabbväxande företag

Dentalum Operations AB (publ) söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2023-05-16

Mer info