Redovisningsekonom till Fortum

Publiceringsdatum: 2023-05-25

Är du på jakt efter en karriär inom administration, ekonomi, juridik? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Kraftsam Personal AB genom att arbeta som redovisningsekonom. Kraftsam Personal AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Om du redan bor i närheten av Stockholm, är det här din chans att söka ett spännande jobb Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Kraftsam Personal AB i rollen som redovisningsekonom så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Låt Kraftsam Personal AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som redovisningsekonom! Ansök seast fredag den sextonde juni 2023.


Jobbannons

Fortum är ett ledande energibolag som utvecklar och erbjuder våra kunder lösningar inom el, värme, kyla, återvinning och avfallshantering. Fortum tillhandahåller också tjänster för andra företag i energibranschen. Fortum omsätter ca 4,5 mdr Euro och har ca 9000 medarbetare. Läs gärna mer på www.fortum.se

Din roll Vi söker nu en redovisningsekonom på heltid till vår ekonomiavdelning som idag består av 5 personer. Här är det högt i tak och vi arbetar som ett team där vi hjälper och stöttar varandra i de dagliga utmaningarna, både stora och små. Det finns också möjligheter att växa och ta ett större ansvar över tid. Rapportering sker till teamlead för accounting and tax. Din placering blir i våra fina lokaler i Solna.

Ansvarsområden i rollen

·      Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut inklusive rapportering till koncernekonomi

·      Löpande redovisning, periodiseringar, reserveringar, avstämningar och analyser

·      Rapportering till myndigheter t.ex. moms, statistik

·      Självständigt upprätta inkomstdeklarationer och årsredovisningar

·      Kontakt med koncernekonomi i rapportering och redovisningsfrågor

·      Vara delaktig i förbättrings och digitaliseringsprocesser

Din bakgrund och person För att lyckas och vara framgångsrik i rollen som senior redovisningsekonom har du en akademisk utbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning samt har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning enligt K3-regelverket. Du har självständigt arbetat med hela bokslutsprocessen inklusive årsredovisningar och inkomstdeklarationer samt har tidigare hanterat redovisning i stora bolag.

Vi söker dig som är en målmedveten, strukturerad och lösningsorienterad individ. Du har förmågan att ta initiativ inom ditt arbete och har ett stort intresse för att hålla dig ajour med regler och nyheter inom ditt område. Du är trygg som person och trivs med att jobba i en förändring miljö. För oss är det viktigt att du i din planering har en förmåga att ta hänsyn till såväl helheten som detaljer. Du är en person som kan anpassa din kommunikation efter den du talar med och som uppskattar att samverka med andra samt dela med dig av din information och expertis för att nå önskade resultat. Vi uppskattar en kollega som vill bidra till vår organisation och till ett gott och balanserat arbetsklimat. 

Skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstiden löpt ut!

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnKraftsam Personal AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591216204
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Kraftsam Personal AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Kraftsam Personal AB skickar du in din ansökan senast 2023-06-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Redovisningsekonom till Lindqvist Accounting

Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2023-03-10

Mer info

Redovisningsekonomer till kommande uppdrag i Göteborg

Bemannia Kontor AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Göteborg.

2023-03-27

Mer info

Redovisningsekonom till EcoDataCenter i Falun

Ecodc AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Falun.

2023-04-06

Mer info