Redovisningsekonom till amerikanskt bolag med kontor i Bromma!

Publiceringsdatum: 2023-05-26

Vill du arbeta inom administration, ekonomi, juridik-branschen? Ett spännande jobb som redovisningsekonom hos Academic Work Sweden AB väntar på dig - varför inte söka idag? Academic Work Sweden AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för 6 månader eller längre, ta en titt på denna jobbannons.

Denna position är tillgänglig i Stockholm. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Academic Work Sweden AB i rollen som redovisningsekonom så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Har du vad som krävs för att arbeta som redovisningsekonom hos Academic Work Sweden AB? Ansök innan måndag den tjugosjätte juni 2023 och ta reda på det!


Jobbannons

Vår kund är ett i grunden amerikanskt bolag med 60 anställda i Sverige för deras räkning söker vi nu en redovisningsekonom med omgående start för ett konsultuppdrag på minst åtta månader. För rätt person finns även goda möjligheter till överrekrytering. Skicka in din ansökan redan idag - urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN

Vår kund är i grunden ett amerikanskt bolag som tillverkar komponenter och system för rörelsekontroll för olika typer av fordon. De finns över stora delar av världen med ungefär 2000 medarbetare där kontoret i Stockholm består av ungefär 60 medarbetare. Bolaget har växt snabbt under en kort tid och med anledning av det behöver nu kontoret i Stockholm förstärkning i ekonomiteamet i form av en redovisningsekonom. I dagsläget består teamet av en ekonomichef, en Controller, en ekonomiassistent på deltid samt en redovisningsekonom som snart kommer sluta - därav behovet av förstärkning.

Bolagets kultur genomsyras av värderingar om lojalitet, respekt och att alltid försöka hjälpa varandra. Trots att det är ett stort bolag präglas kulturen av en familjär känsla, detta då bolaget från början är ett familjeföretag. De har sitt kontor i Bromma men tillämpar en hybridmodell där distansarbete erbjuds upp till tre dagar i veckan.

Detta är ett konsultuppdrag med omgående start som förväntas sträcka sig initialt åtta månader. Anledningen till behovet är att de kommer försöka rekrytera en redovisningsekonom själva vilket förväntas ta minst åtta månader. Eftersom de själva letar efter en mer permanent lösning för behovet finns mycket goda chanser till överrekrytering, detta förutsatt att det skulle bli en lyckad match för båda parter.

Du erbjuds

 • Ett längre konsultuppdrag som erbjuder chansen att bli överrekryterad
 • Breddade erfarenheter på ett bolag med en något mindre ekonomiavdelning där man kommer få arbeta självständigt men också stöttande gentemot kollegor
 • En engagerad konsultchef från Academic Work som kommer stötta och coacha i din framtida karriär

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för det löpande i redovisningsprocessen
 • Arbeta med både kund- och leverantörsreskontra
 • Upprätta bokslut

VI SÖKER DIG SOM

 • Har minst 2 års erfarenhet av arbete inom redovisning där du behärskar hela redovisningsflödet med fokus på kund- och leverantörsreskontra samt bokslut.
 • Har en avslutad utbildning inom ekonomi (Akademisk eller YH)
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, detta då koncernspråket är båda språken

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av Microsoft Dynamics AX
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta på en mindre ekonomiavdelning

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Du kommer få reda på vilket kund annonsen gäller vid en första telefonintervju.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAcademic Work Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5565595450
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Academic Work Sweden AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Academic Work Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2023-06-26.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Redovisningsekonom med erfarenhet till fastighetsbolag

OIO Väst AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Göteborg.

2023-06-02

Mer info

Redovisningsekonom sökes till bolag inom halvledarindustrin

TekSiC AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Linköping.

2023-06-05

Mer info

Redovisningsekonom till mjukvarubolaget Crona Software!

G.O.A.T Accelerate AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2023-04-21

Mer info