Erfaren redovisningsekonom till internationellt bolag i city

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Letar du efter anställning inom administration, ekonomi, juridik? Nu har du chansen att börja jobba som redovisningsekonom hos SJR in Sweden AB. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos SJR in Sweden AB under 6 månader eller längre. De letar just nu efter nya medarbetare.

För detta jobb är Stockholm den angivna tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom redovisningsekonom-branschen, har SJR in Sweden AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Du har fortfarande tid att söka jobbet som redovisningsekonom hos SJR in Sweden AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är lördag den sextonde december 2023.


Jobbannons

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en erfaren redovisningsekonom med start omgående. I den här rollen ingår du i en ekonomifunktion bestående av sex medarbetare och du fullt ansvar för bolagets löpande redovisning. Du kommer att arbeta i en roll med olika kontaktytor som förutsätter god kommunikation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för bolagets löpande redovisning
  • Kvartalsvis momsrapportering
  • Arbeta med månads-, del- och årsbokslut
  • Framställa och analysera kostnadsrapporter
  • Upprätta budget, prognoser och analyser av månadens resultat

Lämplig bakgrund

Till denna roll söker vi dig som har en akademisk examen eller flera års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Vi ser gärna att du har arbetat brett med redovisning, både högt och lågt, samt att du har ett genuint systemintresse. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska samt har goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen är du självgående, flexibel och noggrann med en förmåga att se hela processen och föreslå lösningar och förbättringar i arbetet. Tjänsten förutsätter att du är social och tydlig i din kommunikation samt tar eget initiativ och ansvar i din roll. Vidare ser vi att du är en prestigelös person som både uppskattar och bidrar till ett gott lagarbete.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Lindqvist. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-12-17.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSJR in Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5566523980
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

SJR in Sweden AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos SJR in Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Redovisningsekonom till internationellt bolag

SJR in Sweden AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Göteborg.

2023-11-17

Mer info

Redovisningsekonom sökes till växande iGaming-bolag

Joelsson Media Group AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Kristianstad.

2023-11-21

Mer info

Erfaren redovisningsekonom till kommunalt bolag

Adecco Sweden AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Södertälje.

2023-12-01

Mer info