Teamleader inom redovisning till välkänt resebolag

Publiceringsdatum: 2023-11-18

Skulle du vilja jobba inom administration, ekonomi, juridik? Meet a Group international AB söker just nu efter en redovisningsekonom och du kan vara den de letar efter. Intresserade sökes för heltid-jobb hos Meet a Group international AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

Stockholm är platsen där denna position är ledig. Meet a Group international AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som redovisningsekonom. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Bli en del av Meet a Group international AB genom att ansöka till jobbet som redovisningsekonom senast torsdag den fjortonde december 2023.


Jobbannons

SNABBFAKTA

Omfattning: Heltid, mån - fre
Arbetstider: Kontorstider
Ort: Stockholm, Norrtull
Startdatum: Omgående
Anställningsform: Särskild visstidsanställning 6 månader med stora chanser till förlängning och övertag (långsiktigt behov)


DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS

Nu söker vår välkända kund inom resor en Teamleader! Vår kund är en av Nordens ledande researrangörer och har ett stort utbud av resor världen över. De flyger till världens alla hörn och deras kunder kan välja mellan färdiga charterpaket och resor med flexibel reslängd. Du kommer att arbeta i nyrenoverade och fräscha lokaler, där företaget erbjuder generösa personalförmåner, som resor, friskvårdsbidrag och gemensamma aktiviteter. 

DIN ROLL
I den här rollen kommer du att ha en centraliserad nordisk ekonomifunktion med drygt 20 medarbetare och leda ett redovisningsteam på 3 personer. Teamets främsta uppgifter består av kund- och leverantörsreskontra, hantering av betalningar, löpande bokföring, momsredovisning samt analyser och avstämningar i samband med bokslutsarbete. Teamledaransvaret innebär ett operativt planeringsansvar för teamets uppgifter, löpande coachning av dina teammedlemmar och uppföljning av resultat samt personalansvar. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är noggrann, driven och brinner för redovisning. I perioder är det högt tempo och då krävs det att du är stresstålig, organiserad och har ett stort eget driv. Du behöver vara trygg i din roll, kunna delegera uppgifter och vara behjälplig till dina kollegor för att bolaget ska komma framåt och för att lyckas i din teamledarroll. Du är en problemlösare och gillar att finna nya lösningar och att effektivisera arbetsuppgifter. 

Viktigt för tjänsten:

 • Minst 2 års erfarenhet av bokföring
 • Erfarenhet av redovisning, inkluderande kund- och leverantörsreskontra och bokslutsarbete
 • Erfarenhet av personalansvar
 • Goda kunskaper i Excel
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
 • Goda kunskaper i engelska

  Det är meriterande om du arbetat i någon av följande system:

  • D365
  • Readsoft
  • Exflow – elektronisk fakturahantering
  • Adramatch
  • Balancer

  VAD ERBJUDER VI?

  Som anställd på Inte Bara Post Bemanning får du en konsultchef som blir ditt bollplank och coach under hela anställningen. Som konsult blir du också en del i vårt konsultnätverk RPB Insights. RPB Insights ger dig utbildning och utveckling i form av föreläsningar, workshops, nätverksträffar och andra sociala tillställningar. Det ger dig också en möjlighet att träffa andra konsulter.

  ÖVRIG INFORMATION

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Inte Bara Post Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer att vara anställd av oss på Inte Bara Post Bemanning och blir uthyrd till vår kund.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se. Skriv vilken tjänst det gäller i ditt mail och länka gärna till annonsen.
  • I den här processen kommer vi begära utdrag ur belastningsregistret.

  Om jobbet

  Antal tjänster1
  ArbetstidHeltid
  FöretagsnamnMeet a Group international AB
  LönFast månads- vecko- eller timlön
  OmfattningTills vidare
  Organisationsnummer5591911747
  Typ av anställningVanlig anställning
  YrkeRedovisningsekonom
  YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

  Ansökan

  Meet a Group international AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Meet a Group international AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-14.

  Källa: Arbetsförmedlingen

  Till webb­ansökan »
  Relaterade jobb

  Interimskonsult inom redovisning till Malmö

  Andara Group AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Malmö.

  2023-10-09

  Mer info

  Senior konsult inom redovisning och ekonomi till familjär byrå

  Avanta Ekonomi AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Uppsala.

  2023-11-13

  Mer info

  Vi söker en Gruppchef inom redovisning till BDO i Göteborg

  Jurek Recruitment & Consulting AB söker en person till tjänsten som redovisningschef i Göteborg.

  2023-11-14

  Mer info