Accounts Assistant till Easit

Publiceringsdatum: 2021-07-20

Easit AB är ett svenskt mjukvaruföretag med förstklassig konsulting inom system och affärsutveckling. Med egenutvecklade produkter för Enterprise Service Management och Data Management, levererar vi kraftfulla lösningar för stora bolag och verksamheter inom både privata och offentliga sektorn. Vi finns i Sundsvall och Stockholm och har idag ca 90 anställda. Easit tillhör Jonas Software i UK och som i sin tur ingår i en stor börsnoterad koncern CSI Software med säte i Kanada och som äger ca 700 bolag. Läs mer på: www.easit.se

Är du en strukturerad och noggrann person som trivs med att leverera service och kvalitet på hög nivå? Vill du jobba med internationell redovisning och rapportering? Då ska du söka tjänsten som Accounts Assistant hos Easit. Du erbjuds en ansvarsfull roll där du får möjlighet att utvecklas både som yrkesmänniska och som person.

Som Accounts Assistant rapporterar du till Finance Manager och ansvarar för att sköta den löpande bokföringen i nära samarbete med övriga medarbetare i redovisningsteamet. Dina arbetsuppgifter innebär fakturering, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, hantera avvikelser samt stämma av kassaflöden och bankkonton (inkluderat utländsk valuta).

Vi söker dig med ett starkt affärsfokus, hög servicenivå och med goda ekonomikunskaper. Som person är du envis och tålmodig samt bra på att både prioritera och hantera många olika arbetsuppgifter som kräver tidsfrister. Du har du en god analytisk förmåga samt är noggrann, välorganiserad och metodisk. Eftersom du har många interna och externa kontaktytor lägger vi stor vikt vid din samarbets- och kommunikationsförmåga. Med en prestigelös och positiv inställning trivs du att jobba i en högpresterande miljö där initiativ och problemlösning värderas högt.

Vi söker dig som är utbildad ekonom och med ett par års arbetslivserfarenhet. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice, framförallt i Excel samt har goda kunskaper i ekonomisystem. Du behärskar svenska flytande och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift samt har en mycket god nivå på engelska.

Tjänsten avser anställning hos Easit, omfattning heltid, med placering på kontoret i Sundsvall.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Ottosson anna.ottosson@rutinera.se 070-380 70 47 eller Petra Elf 070-760 64 47 petra.elf@rutinera.se Din ansökan registrerar du på: www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten "Accounts Assistant Easit". Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 15 augusti 2021.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTills vidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeRedovisningsassistent

Ansökan

Rutinera i Sundsvall AB söker en person till denna tjänst som redovisningsassistent med placerings i Sundsvall. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsassistent hos Rutinera i Sundsvall AB skickar du in din ansökan senast 2021-08-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Erfaren accounts payable till innovativt bolag

Academic Work Sweden AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Göteborg.

2021-05-04

Mer info

Redovisningsekonom / Accounts Payable till bolag i Stockholm

Poolia Sverige AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2021-03-05

Mer info

Processägare Accounts Payable till ManpowerGroup

Experis AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2021-03-12

Mer info