Redovisningsassistent till Sundsvall!

Publiceringsdatum: 2022-05-13

Vill du ha en av branschens mest spännande karriär?
Vill du bli en del av vårt framgångsrika team med branschens mest nöjda klienter och ingå i världens största konsult– och revisionsnätverk? Vi söker just nu en redovisningsassistent till vårt kontor i Sundsvall. På kontoret i Sundsvall kommer du att trivas! I helt nybyggda lokaler arbetar vi idag ca 15 personer med en hög ambition om tillväxt på såväl lokal som regional marknad. Vi stöttar även kollegor över hela Sverige och bidrar till utvecklingen av redovisning på nationell nivå. Vi levererar tjänster inom redovisning, skatt, revision och lön. Vi har högt i tak, arbetar tillsammans i team för att utveckla såväl oss själva som kunden.
Vi är ett härligt gäng som ser en glädje i varandras utveckling och nu vill vi förstärka vårt redovisningsteam med en intresserad och ambitiös kollega – där du stora möjligheter att utvecklas! Du kommer snabbt att erhålla en bred erfarenhet från såväl små som medelstora bolag i många olika branscher. Vi ser att du vill börja med redovisning från grunden men är en person som vill växa, ta större ansvar och utvecklas till en senior, kommunikativ affärsdriven konsult, där du på sikt har eget kundansvar.
Om rollen
I rollen som redovisningsassistent kommer du arbeta med våra digitala lösningar för att optimera våra och klientens processer. I det ingår såväl löpande bokföring, reskontra arbete, avstämningar och förberedelser för bokslut. För oss är kvalitet och att klienten kan sova tryggt om natten viktigt, så du kommer att få lära dig allt som krävs för att på sikt kunna bli auktoriserad redovisningskonsult. Vi arbetar i komponerade team för varje kund, där du kommer att arbeta med olika seniora medarbetare för att tillsammans med dessa uppnå en optimerad digital process för varje klient. Arbetet utförs med eget ansvar men i mycket tätt samarbete med resterande leveransteam för den specifika klienten. Det är därför mycket viktigt att du står för laganda, är lyhörd och flexibel.
I arbetet ingår mycket kundkontakt, vilket förutsätter att du har en mycket god känsla för kundservice, är genuint intresserad av människor och du har ett professionellt bemötande. Då arbetet i huvudsak utförs i våra IT-verktyg är god datorvana nödvändig. I din roll som redovisningsassistent kommer du ha flera olika ansvarsområden och det är viktigt att du har stor samarbetsförmåga och är prestigelös. Du är självgående och som en del av ett mindre kontor kommer du, likt andra kollegor, att även göra diverse andra varierande arbetsuppgifter, såväl internadministrativa som externa marknadsarbeten.
Vi söker
Dig som sannolikt har en YH utbildning i ekonomi eller är nyligen utexaminerad redovisningsekonom från universitetet. Du kan också inneha en gymnasiekompetens med ekonomisk inriktning och då sannolikt inneha några yrkesverksamma år inom branschen.
Det är meriterande om du har något år av arbetslivserfarenhet inom ekonomi och redovisning antingen från redovisningsbyrå och/eller från arbete inom någon ekonomifunktion.
Hos oss har du på riktigt möjlighet att påverka din egen utveckling.

  • OM du visar att du vill – då lovar vi att du kommer att nå fin utveckling hos oss!

Vi erbjuder
En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Hos oss får du jobba i framkant med de mest intressanta klienterna, i komplexa uppdrag, sammansatt av ett team av kollegor som alltid värderar ditt perspektiv. Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara dina styrkor.
Fördelar som vi kollegor på Deloitte Sundsvall ofta lyfter avseende vårt kontor, är att här arbetar vi på riktigt tillsammans, där varje individ utifrån egna förutsättningar får skräddarsydda lösningar för sin utveckling. I vårt team alla är värdefulla individer där vi alla ser att gruppen är viktig. Här finns det plats för alla utvecklas fortare och bli bredare. Vår utveckling och tillväxt går stadigt uppåt vilket gör att vi nu ser fram emot att erbjuda rätt person ett fantastiskt team där vi vill att alla ska utvecklas, digitaliserat och klientorienterat.
Ansökan
Vi kommer löpande hålla intervjuer, du ansöker online, dock senast den 12e juni. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, cv och betygskopior från utbildningar samt tjänstgöringsbetyg.
Frågor
Vid eventuella frågor gällande ansökningsförfarandet är du välkommen att kontakta Jennifer Capdevila på HR på telefon 070 080 27 70. Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna Lizze-Lott Bergman, 0730 75 38 88.
Vi ser fram emot din ansökan!
What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnDeloitte AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5562715309
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsassistent
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Deloitte AB söker en person till denna tjänst som redovisningsassistent med placerings i Sundsvall. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsassistent hos Deloitte AB skickar du in din ansökan senast 2022-06-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Redovisningsassistent 60% till Bjuvs Kommun

Bemannia Kontor AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Bjuv.

2022-04-07

Mer info

Redovisningsassistent med fokus på kundreskontra till 7A!

Newr AB söker en person till tjänsten som redovisningsassistent i Stockholm.

2022-05-06

Mer info

Redovisningsassistent till Furuviksparken

AB Furuviksparken söker en person till tjänsten som redovisningsassistent i Gävle.

2022-05-09

Mer info