Redovisningsekonom till Franzéns Redovisningsbyrå på Värmdö

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Är du intresserad av att jobba inom administration, ekonomi, juridik? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som redovisningsekonom hos Andara Group AB. Andara Group AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Om du redan bor i närheten av Värmdö, är det här din chans att söka ett spännande jobb Andara Group AB har just nu ett ledigt jobb som redovisningsekonom. Du har fortfarande tid att söka jobbet som redovisningsekonom hos Andara Group AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är fredag den femtonde december 2023.


Jobbannons

Vi söker en redovisnigsekonom till Franzéns Redovisningsbyrå. Vår kund växer och ser därför ett behov av att stärka gruppen med ytterligare en driven och serviceminded ekonom.

Franzéns Redovisningsbyrå grundades 2012 och är auktoriserad genom Srf konsulterna. Byrån har haft en stadig tillväxt (utsedd till Topp-10 Tillväxtbyrå i Stockholms Län 2022). Byrån genomsyras av hög service och starkt engagemang. Franzéns Redovisningsbyrå är så mycket mer än en "rapport-centrals-byrå". Byrån är företagarnas trygga vän och bollplank. De använder informationen från ekonomiska analyser till värdefulla råd till sina kunder. Franzéns Redovisningsbyrå jobbar tillsammans med sina kunder för att bidra till deras bästa möjliga lönsamhet och går det bra för kunderna går det bra för Franzéns Redovisningsbyrå.

Att arbeta på Franzéns Redovisningsbyrå innebär att vara en del av en familjär stämning och ett stabilt företag som satsar stort på sina medarbetare samtidigt som det finns ett starkt driv att fortsätta växa och utveckla byrån. Du kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor i trevliga och lättillgängliga lokaler vid hamnen i Gustavsberg.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du att hantera redovisning och bokslut åt redovisningsbyråns olika kunder. Du får en central roll i arbetet med att skapa långsiktiga relationer med byråns kunder genom högsta servicenivå. Kvalitet och kundupplevelse är högst prioritet. Rollen innebär ett stort eget ansvar och du har alltid en rådgivande roll.

I ansvarsområdet kan till exempel följande arbetsuppgifter ingå:

  • Redovisning, avstämning och rapportering med eget kundansvar
  • Bokslut, årsredovisningar, skatteberäkningar och deklarationer
  • Analyser och kvalificerad ekonomisk rådgivning
  • Utvärderingar av befintliga processer med förslag på förbättringar

Du kommer ha ett omväxlande arbete då du arbetar med kunder i skiftande storlek och bransch.

Vem är du?

Du har cirka 3-5 års erfarenhet av självständigt och kvalificerat redovisningsarbete, gärna från annan byrå. Du har erfarenhet av att arbeta enligt REX och det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet Fortnox. Du är en fena på excel. Du är kommunikativ och talar och skriver flytande svenska och har god kunskap i engelska.

Vi tror även att du bor på eller nära Värmdö och ser fördelar med att ha nära till jobbet.

Vi söker en lagspelare som trivs på en mindre och därmed mycket mer personlig byrå där du får ge hösta service till dina kunder. Du är öppen och social och tycker om att bidra till den goda stämningen på kontoret. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och förstår värdet av att dela med dig och bidra med dina kunskaper både till kollegor och kunder.

Som person är du noggrann, ansvarsfull och pålitlig. Du är van att leverera med högsta kvalitet i ett högt tempo. Du är trygg i en rådgivande roll och har god analytisk förmåga och bra affärsförståelse. Sist men inte minst gillar du nya utmaningar och du är ständigt nyfiken på ny kunskap.

Mer om tjänsten

  • Direktrekrytering
  • Tillsättning: start omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Gustavsbergs hamn

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAndara Group AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569009003
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Andara Group AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Värmdö. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Andara Group AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Redovisningsekonom till industri i Finspång

Skill Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Finspång.

2023-11-22

Mer info

Gränges rekryterar Redovisningsekonom till Finspång

Experis AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Finspång.

2023-12-01

Mer info

Redovisningsekonom med CFO-inslag till deltidsuppdrag på tillväxtbolag

Vindex AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2023-11-27

Mer info