Är du redovisningsekonom och vill jobba som konsult med kundansvar?

Publiceringsdatum: 2022-01-13

Har du varit kundansvarig tidigare och med intresse och engagemang utvecklar långvariga kundrelationer? Är du dessutom uppskattad av kunder och kollegor för att du är positiv och lösningsinriktad och vill ta nästa steg i din egen utveckling ska du fortsätta läsa!

Karaktäristiskt för ME är vårt fantastiska engagemang för våra kunder och vi drivs av att hjälpa dem att utveckla sina företag och öka sin lönsamhet. Det gör vi genom att leverera tjänster inom rådgivning, redovisning, lön och HR.

Nu söker vi en prestigelös och trygg rådgivnings- och redovisningskonsult med ett entreprenöriellt mindset som vill vara med och driva kontoret i Västerås mot fortsatt framgång!

Vem du är och vad du kommer att göra

Du har ett naturligt driv i dig själv, vill åstadkomma resultat och är affärsmässig. Du har lätt för att uppfatta kundens signaler, förstå kundens situation i dag och var kunden vill befinna sig om några år samt stötta kunden i den riktningen.

Du är redovisningsekonom med eftergymnasial utbildning (minst motsvarande YH) och har förståelse för allt mellan kvittohantering och årsbokslut och du är helt trygg i att göra bokslut, årsredovisning och deklarationer helt självständigt.

Du har god systemkunskap och din inställning är att systemen ska göra en så stor del av arbetet som möjligt. Därefter tar du vid för att kontrollera och säkerställa att rapporterna vi skapar blir förståeliga och bidrar till kundens insikter om sitt eget företag.

Du vet att ingen kan allt, är prestigelös samt söker och tar emot hjälp när du behöver det, på samma sätt som du själv gärna hjälper andra med det som du kan bidra med. Vi tror att din kompetens inom ekonomi är tillräckligt hög för att du ska känna till dina egna begränsningar.

Du behöver ha minst fem års erfarenhet av varierande arbete inom redovisning och rådgivning eftersom detta är en senior roll. Har du erfarenhet av arbete på byrå är det givetvis meriterande.

Vilka vi är och vad vi ger dig

Modern Ekonomi är ett resursstarkt SRF-auktoriserat konsultföretag för ekonomitjänster. Vi har höga ambitioner och engagerade medarbetare! Förutom auktoriserade redovisningskonsulter har vi även certifierade affärsrådgivare, redovisningsekonomer, affärsutvecklare, lönekonsulter, IT-konsulter och HR-konsulter. Många av oss har arbetat länge i branschen och vi tror på en personlig, nära och varaktig relation med våra kunder. När vi skapar förståelse, trygghet och beslutsunderlag för vår kund, bidrar vi till att utveckla kundens företag och frigör tid för kunden att kunna fokusera på sin kärnverksamhet.

Att vara en del av ME-familjen innebär en prestigelös gemenskap där vi samarbetar över kontorsgränserna och beslutsvägarna är korta. Ledningsgruppen är aldrig längre bort än Teams. Kommunikation är grunden i ett välmående företag med välmående medarbetare. Det ska kännas bra att gå till jobbet på morgonen, det är det viktigaste. Vi tycker också att det är viktigt med flexibla arbetstider och flexibel arbetsplats för att möjliggöra balans i tillvaron. Givetvis har vi kollektivavtal med därtill hörande tjänstepension (ITP1).

Det bästa förmånen är förstås att du får vara en del av ett fantastiskt team med sju härliga, kompetenta och ambitiösa kollegor som gör ett grymt bra jobb!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnModern Ekonomi Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567700470
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningskonsult
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Modern Ekonomi Sverige AB söker en person till denna tjänst som redovisningskonsult med placerings i Västerås. Om det låter intressant att arbeta som redovisningskonsult hos Modern Ekonomi Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2022-02-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Redovisningsekonom med intresse för lager och produktion till Engelhardt!

Ogunsen AB (publ) söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Göteborg.

2022-01-12

Mer info

Är du redovisningskonsult och gillar en händelserik vardag?

Modern Ekonomi Sverige AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Kungsbacka.

2022-01-05

Mer info

Är du redovisningskonsult med erfarenhet av jordbrukskunder?

Modern Ekonomi Sverige AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Hallstahammar.

2022-01-05

Mer info