Redovisningsekonom till Awardit

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Är du på jakt efter en karriär inom administration, ekonomi, juridik? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Bravura Sverige AB genom att arbeta som redovisningsekonom. Bravura Sverige AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Denna position är tillgänglig i Göteborg. Om du letar efter en spännande karriär inom redovisningsekonom-branschen, har Bravura Sverige AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Söker du efter en spännande karriär som redovisningsekonom? Sök jobbet hos Bravura Sverige AB senast fredag den femte juli 2024 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Om Bravura:

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad.

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Awardit.

Om företaget:

Awardit är en ledande operatör av kundklubbar, lojalitetsprogram, säljmotivationsprogram, digitala poängvalutor och poängshoppar, inriktad mot B2B- och B2C-kunder och är det största företaget och plattformen i Norden i branschen, med en framväxande marknadsledande position i DACH-regionen. Awardit erbjuder kompletta ekosystem av lojalitets- och presentkortslösningar som hjälper företag och organisationer att uppnå försäljningsmål och förbättrad lönsamhet genom ökad kundlojalitet och medarbetarmotivation. Awardit erbjuder även partnerskap och analyser för att optimera företagets affärsresultat. Med Awardit kan företag skapa engagemang och lojalitet hos sina intressenter.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom hos Awardit utgår du från företagets kontor i Göteborg. Redovisningen, för de svenska bolag som den här rollen skall hantera, sköts i nuläget av ekonomifunktionen i vårt danska dotterbolag. Denna skall vi nu plocka hem och sköta från vår svenska ekonomiavdelning. Under introduktion förväntas du spendera två till tre dagar i veckan hos vårt danska dotterbolag i Köpenhamn för att kunna plocka hem detta till Sverige på bästa sätt.

Rollen innebär ett helhetsansvar för redovisningsflödet, inkluderat bokslut och årsredovisning för två av de svenska bolagen som ingår i Awardits danska underkoncern. Du förväntas arbeta med stor proaktivitet och en vilja att förbättra och effektivisera rutiner och processer. Du kommer även att ha ett nära samarbete med bolagets Senior Business Partner som sitter i i Danmark. Dina huvudsakliga ansvarsområden i rollen:

  • Löpande bokföring (exempelvis registrering av transaktioner, utföra betalningar, kontoavstämningar)
  • Månadsbokslut inklusive intercompany avstämningar
  • Rapportera/deklarera moms för dina enheter
  • Uppdatera/underhålla masterdata (exempelvis inköpsordrar, kund- och leverantörsregister)
  • Årsredovisning och inkomstdeklaration
  • Arbete i företagets ERP system Uniconta samt Excel

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

  • Avslutad eftergymnasial utbildning, med fördel inriktad på ekonomi/redovisning
  • Du har minst tre års erfarenhet av redovisningsarbete, där du ansvarat självständigt för att utföra bokslut
  • Du har flytande kunskaper och erfarenhet av att arbeta på både svenska och engelska. Det är meriterande om du har förståelse för Danska
  • Du har goda kunskaper i Excel samt god erfarenhet att arbeta i olika ERP-system

Hos Awardit välkomnas du av en härlig och öppen arbetskultur och vi ser det därför som viktigt i rollen som redovisningsekonom att du är en person som trivs med att ta initiativ och bidra med din förmåga att förbättra och effektivisera hållbara arbetssätt. Du har en förmåga att skapa struktur, prioritera och organisera ditt arbete på ett bra sätt samt förmågan att på ett flexibelt sätt vara positiv för en föränderlig arbetsmiljö. Vidare söker vi en lagspelare som har en förmåga att kommunicera och samarbeta med din omgivning. Du är tydlig och lyhörd samt uppskattar en variation i dina arbetsuppgifter och agerar enligt ett prestigelöst förhållningssätt.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Göteborg med regelbundna resor till Danmark som initialt ingår i tjänsten

Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna https://www.bravura.se/fragor-och-svar'>här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information https://www.bravura.se/karriar/'>här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBravura Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567520803
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Bravura Sverige AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Bravura Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Erfaren redovisningsekonom till Awardit

OIO Väst AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Göteborg.

2024-05-24

Mer info

Senior redovisningsekonom till FUCHS LUBRICANTS SWEDEN

SJR in Sweden AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2024-03-26

Mer info

Redovisningsekonom till Malmö!

Gigstep AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Malmö.

2024-04-10

Mer info