Redovisningsekonom till innovativt bolag

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Letar du efter möjligheter att arbeta inom administration, ekonomi, juridik? Ett spännande jobb som redovisningsekonom hos Wise Professionals AB väntar på dig - varför inte söka idag? Om du vill arbeta heltid hos Wise Professionals AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Denna tjänst finns tillgänglig i Göteborg som är tjänsteorten. Företaget Wise Professionals AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som redovisningsekonom har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Sök jobbet som redovisningsekonom hos Wise Professionals AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast söndag den sextonde juni 2024.


Jobbannons

Vi söker nu för kunds räkning en duktig och energisk redovisningsekonom som vill vara en del av ett innovativt bolag och vara en del av deras tillväxtresa. Företaget är i framkant i sin bransch och verksamma inom företagsutveckling, med verksamheter i ett flertal europeiska länder.

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals/Eqonomy på heltid, och uppdraget beräknas vara ca 6-8 månader, med målsättning att rätt person kan bli en långsiktig match. Vi är även öppna för ansökningar från dig som driver eget bolag och vill ta dig an ett kortsiktigt konsultuppdrag, då det även kan finnas intresse för det.

Placering: Göteborg, centralt

Start: Omgående

Ditt uppdrag

Du som redovisningsekonom kommer vara en viktig person i uppbyggnaden av ekonomiteamet där du tillsammans med övriga på ekonomi kommer att ansvara för den löpande redovisningen för ett flertal olika bolag, i både Sverige och övriga Europa. När det gäller deklaration, moms mm. i övriga länder så sköts det med hjälp av redovisningsbyråer i respektive land. Då företaget befinner sig i en tillväxtresa kommer din roll ev. att förändras något med tiden, och behov finns också att renodla processer och "städa upp". Rapportering sker till redovisningschefen.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Fakturahantering
  • Kostnadshantering
  • Bankavstämning
  • Ekonomisk rapportering
  • Transfer Pricing
  • Arbeta nära avdelningar som försäljning, produktutveckling, HR och internationellt för att stödja dem och säkerställa anpassning till övergripande affärsmål.
  • Renodla processer och "städa upp"

Om dig

Vi ser att du har en relevant bakgrund inom redovisning, där du arbetat med allt från ax till limpa inom K3 redovisning, och/eller IFRS. Vidare har du goda erfarenheter av en eller flera affärssystem samt är en fena på Excel. Som person har du ett gott öga för detaljer och vill alltid leverera ditt arbete träffsäkert med noggrannhet. Du besitter genom dina tidigare tjänster kunskap inom finansiella regelverk och redovisningsprinciper, och det är till din fördel om du har erfarenhet av att ha jobbat mot andra europeiska länder. Då du kommer att arbeta mot ett flertal olika länder ser vi utöver det svenska språket att du behöver vara trygg i engelska. Andra personliga egenskaper som värderas är en stark kommunikativ förmåga, att kunna vara pragmatisk och lösningsorienterad. För att trivas i denna roll bör du trivas i en fartfylld och dynamisk miljö. Vissa resor kan förekomma i tjänsten.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Eqonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Eqonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

 

Om du vill veta mer

Har du frågor om rollen kontakta Emma Rehn, emma.rehn@wise.se. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Ser fram emot att höra från dig!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnWise Professionals AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567612865
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Wise Professionals AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Wise Professionals AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Junior redovisningsekonom till innovativt bolag

Wise Professionals AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Göteborg.

2024-06-17

Mer info

Redovisningsekonom till börsnoterat bolag

Lassila & Tikanoja FM AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2024-04-11

Mer info

Redovisningsekonom till globalt mediebolag

Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2024-04-12

Mer info