Redovisningsansvarig till långsiktig tjänst

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Söker du efter ett jobb inom administration, ekonomi, juridik-sektorn? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos SJR in Sweden AB genom att arbeta som redovisningsekonom. SJR in Sweden AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

Denna tjänst finns tillgänglig i Göteborg som är tjänsteorten. SJR in Sweden AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som redovisningsekonom. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. SJR in Sweden AB letar efter erfaren redovisningsekonom som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är torsdag den tjugosjunde juni 2024.


Jobbannons

Till vår kund med härliga lokaler i Mölnlycke söker vi en kunnig redovisningsansvarig för att förstärka teamet. Tjänsten är på heltid och du börjar som konsult via SJR och efter ett halvår är tanken att anställningen går över till vår kund.

Om tjänsten

Här kommer du att ha en central del i ekonomiteamet och jobba tätt ihop med en redovisningsassistent och en business controller samt att du rapporterar till bolagets CFO. Du arbetar såväl operativt som strategiskt och ditt huvudsakliga ansvar är att säkerställa att redovisningen håller högsta kvalitet. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

  • Helhetsansvar för leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring inklusive periodiseringar
  • Uppföljning och avstämning av konton
  • Månadsbokslut och rapportering till CFO

Lönerna hanteras av en extern part och i din roll är ambitionen att du i din roll håller ihop processen och är kontakten mellan parterna.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har relevant utbildning inom redovisning och flera års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du är trygg i din kompetens och bidrar med både kunskap och erfarenhet till att förbättra och effektivisera processer och rutiner. Du behärskar både engelska och svenska flytande och har goda kunskaper i Excel.

Som person är du noggrann och strukturerad och har lätt för att kommunicera med andra och bygga relationer. Du är lösningsorienterad och självgående i ditt arbetssätt och har lätt för att se över och ta tag i vad som behöver göras.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sofia Erikson 070-471 59 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som stöttar dig i din utveckling.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSJR in Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566523980
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

SJR in Sweden AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos SJR in Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-27.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Redovisningsansvarig till Mojang Studios

Edge of Talent AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2024-03-08

Mer info

Redovisningsansvarig till LL Bolagen

SJR in Sweden AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Tyresö.

2024-03-28

Mer info

Redovisningsansvarig till HellermannTyton

SJR in Sweden AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2024-05-15

Mer info