Erfaren redovisningskonsult

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Vill du arbeta inom administration, ekonomi, juridik-branschen? Vill du ta steget att arbeta som redovisningsekonom hos Landvetter Ekonomi AB? Nu har du möjligheten. Landvetter Ekonomi AB söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst 6 månader eller längre. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Härryda är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Landvetter Ekonomi AB har just nu två lediga jobb som redovisningsekonom. Låt Landvetter Ekonomi AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som redovisningsekonom! Ansök seast lördag den tionde augusti 2024.


Jobbannons

Om jobbet

Vilka är vi?

Landvetter Ekonomi AB är en redovisningsbyrå med 4 anställda. Vi har vårt kontor i Landvetter strax utanför Göteborg och våra kunder finns i framför allt i Härryda och närliggande kommuner.

Vi erbjuder tjänster inom företagsekonomi, såsom löpande redovisning, löner, bokslut, deklarationer, analys och rådgivning. Våra kunder är små och medelstora företag inom många olika sorts branscher.

Vi på Landvetter Ekonomi är ett litet familjärt gäng med god stämning och högt i tak.

Då vi har kommande föräldraledigheter söker vi nu två rutinerade redovisningskonsulter till vårt team med planerad start i september. Goda chanser finns till fortsättning efter vikariatets slut.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer att vara löpande redovisning, avstämningar, löner, bokslut, inkomstdeklarationer, rådgivning samt arbete med digitalisering och integrationer. Vi arbetar helt digitalt.

Arbetsplatsen är vårt kontor i Landvetter med viss möjlighet till arbete hemifrån. Vi har närhet till Landvetter centrum med livsmedelsbutiker, restauranger och Landvetter Resecentrum.

Tjänsten är ett föräldravikariat på ca 1 år. för rätt person finns goda chanser finns till tillsvidareanställning efter vikariatets slut.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi samt flera års yrkeserfarenhet av arbete med ovanstående arbetsuppgifter inom olika branscher. Arbete på redovisningsbyrå är meriterande.

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är en driven person som trivs i mötet med kunden. I rollen ingår att arbeta proaktivt och erbjuda lösningar och förslag till kunden som gör arbetet mer effektivt och ger kunden ett mervärde. Vi har ett högt kundfokus och i arbetet ingår att vara hjälpsam och flexibel.

Andra egenskaper som man behöver ha i rollen är att kunna arbeta självständigt såväl som i grupp samt kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift.

Du som söker bör vara noggrann och strukturerad, tycka om problemlösning och ha kunskap att själv söka upp information i olika lagar och vägledningar.

Eftersom vi är en mindre redovisningsbyrå kommer du få arbeta med både enklare och mer avancerade uppgifter.

Följande är meriterande:

· Erfarenhet från Fortnox

· Goda kunskaper i Excel

· Goda kunskaper inom IT

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnLandvetter Ekonomi AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5568652282
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Landvetter Ekonomi AB söker två personer till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Härryda. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Landvetter Ekonomi AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Redovisningskonsult med erfarenhet av Xledger

Amesto AccountHouse AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Stockholm.

2024-05-20

Mer info

Erfaren redovisningskonsult

Greenstep Sverige AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Stockholm.

2024-05-24

Mer info

Erfaren redovisningskonsult med nära till skratt

A Invest & Consulting AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Malmö.

2024-06-03

Mer info