Nu söker vi en ekonom till Achimas huvudkontor i Karlskrona!

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Har du övervägt att arbeta inom administration, ekonomi, juridik-branschen? Ett spännande jobb som redovisningsekonom hos Achima Care AB väntar på dig - varför inte söka idag? Achima Care AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Denna position är tillgänglig i Karlskrona. Achima Care AB söker för närvarande efter en person att anställa inom redovisningsekonom-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Här är chansen att bli en del av Achima Care AB och jobba som redovisningsekonom! Ansök senast fredag den nionde augusti 2024.


Jobbannons

Är du ekonom med några års erfarenhet och är redo för nästa utmaning? Då kan du vara personen för oss!

Som ekonom på Achima Cares huvudkontor kommer du få huvudansvaret för ett par av våra vårdcentralers ekonomi i form av löpande ekonomiarbete. Detta kan innebära löpande bokföring, leverantörsfakturor, fakturering, kassaavstämningar, månadsavstämningar och bokslut. I din roll som ekonom kommer du även delta i olika verksamhetsövergripande projekt samt utföra analyser och uppföljningar för att stötta våra vårdcentraler.

I din roll kommer du få ett stort ansvar för ditt eget arbete varpå vi värdesätter att du är en ansvarstagande person. Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi, gärna högskolenivå men inget krav. Tjänsten passar dig som har kommit ett par år in i din karriär. Du kommer ha en ekonom samt en redovisningschef och ekonomichef som dina närmsta kollegor. Vi är ett litet team som jobbar tätt ihop och vi ser fram emot att fortsätta resan med att förbättra vårdsverige tillsammans med dig.

För att trivas i tjänsten bör du ha en analytisk förmåga och vara villig att lära dig arbetet från grunden. Vi tror att du har goda kunskaper i Excel och har du dessutom vana att arbeta i Fortnox bokföringsprogram är detta högt meriterande för tjänsten. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

På huvudkontoret kommer du ingå i ett arbetslag om cirka 20 medarbetare som alla stöttar våra 12 vårdcentraler på olika sätt. Vi arbetar ständigt med vår värdegrund och ser att du som söker tjänsten vill vara en del av vår arbetsfilosofi. Varmt välkommen att läsa mer om vår arbetsfilosofi The Achima Way.

Anställningsvillkor

Heltid

Tillsvidareanställning med inledande sex månaders provanställning

Tillträde enligt överenskommelse

Om Achima

Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan år 2004. Achima består idag utav 12 vårdcentraler och rehabenheter runt om i landet. Achima lednings utgår ifrån huvudkontoret i Karlskrona som består av stödfunktioner så som HR, ekonomi, marknad, verksamhetsutveckling och IT.

Har du några frågor om tjänsten? Varmt välkommen att ta kontakt med:

Redovisningschef, Lina Åkerström, lina.akerstrom@achima.se

Ekonomichef, Andreas Bolin, på 073-860 16 73 alternativt andreas.bolin@achima.se

Vill du lära känna oss bättre innan du söker tjänsten? Besök oss gärna på sociala medier:Linkedin,FacebookochInstagram.

  Om jobbet

  Antal tjänster1
  ArbetstidHeltid
  FöretagsnamnAchima Care AB
  LönFast månads- vecko- eller timlön
  OmfattningTills vidare
  Organisationsnummer5566019823
  Typ av anställningVanlig anställning
  YrkeRedovisningsekonom
  YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

  Ansökan

  Achima Care AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Karlskrona. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Achima Care AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-09.

  Källa: Arbetsförmedlingen

  Till webb­ansökan »
  Relaterade jobb

  Nu söker vi dig till kommande Ekonomiuppdrag!

  Arena Personal Sverige AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Eskilstuna.

  2024-06-24

  Mer info

  Redovisningsspecialist till ekonomiavdelningen

  Tomelilla kommun söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Tomelilla.

  2024-06-19

  Mer info

  Senior Redoviningsekonom till Greenstep

  SJR in Sweden AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Norrköping.

  2024-07-01

  Mer info