Redovisningschef

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Letar du efter anställning inom administration, ekonomi, juridik? Nu har du chansen att börja jobba som redovisningsekonom hos Svenska N'ergy AB. Svenska N'ergy AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Kungälv som är tjänsteorten. Svenska N'ergy AB söker för närvarande efter en person att anställa inom redovisningsekonom-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Du har fortfarande tid att söka jobbet som redovisningsekonom hos Svenska N'ergy AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är måndag den tolfte augusti 2024.


Jobbannons

Vi är på en spännande resa och letar nu efter ytterligare en stjärna för att stärka upp vårt team. Hos oss blir du en del av ett företag i förändring med hög expansionstakt och får möjlighet att arbeta i en utvecklande miljö, samtidigt som vi har riktigt kul tillsammans!

Just nu söker vi en Redovisningschef på 100 % till vårt Redovisningsteam. Rollen är placerad på vårt huvudkontor i Kungälv och du rapporterar till CFO.

Ditt uppdrag

STC befinner sig i en expansiv fas med hög tillväxthastighet. Vi söker dig som både kan förhålla dig till tillväxt samtidigt som du motiveras av att arbeta i och skapa processer och struktur under resans gång. Som Redovisningschef får du en central roll i den dagliga verksamheten där du arbetar med att leda ditt team och delta i det dagliga arbetet på redovisningsavdelningen. Teamet du kommer leda består utav två redovisningsekonomer och två ekonomiassistenter. Du är ansvarig för månads- och årsbokslutsprocessen, koncernkonsolidering, årsredovisning enligt K3, likviditetsplanering samt leda och utveckla olika effektivisering- och governanceprojekt både inom och utanför avdelningen.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:

  • Leda ditt team på fyra härliga medarbetare
  • Månads- och årsbokslut
  • Utveckling av processer och rutiner
  • Årsredovisning och deklarationer
  • Koncernredovisning och konsolidering
  • Delaktighet i budget, prognos och analys
  • Kontakt med bank, myndigheter och revisorer
  • Systemägare för ekonomisystem och fakturasystem (Business Central/Exflow)
  • Driva och utveckla internkontroll inom koncernen

Förutsättningar för rollen

För att lyckas i rollen som Redovisningschef hos oss på STC tror vi att du har en universitetsutbildning inom ekonomi. Vi tror att du har arbetat 3-5 år i närtid som Redovisningschef och är en trygg ledare och van vid att hantera de arbetsuppgifter som beskrivs ovan. För att lyckas behöver du vara van att arbeta självständigt mot mål i stället för uppgifter. Vi förutsätter att du är bra på Excel samt talar och skriver väl på både svenska och engelska. Extra vikt läggs vid att du har god erfarenhet av koncernredovisning och arbetat med både svenska och nordiska dotterbolag. Vi ser det som meriterande om du arbetat inom större koncern med olika rapporteringsenheter.

För att trivas i rollen och hos oss behöver du vara en teamspelare, ha lätt för att knyta kontakter samt vara prestigelös och proaktiv i ditt arbete. Som person är du analytisk, kommunikativ och pedagogisk och har förmågan att fokusera på detaljer och samtidigt kunna lyfta blicken för att se det större sammanhanget. Vidare är du en målinriktad ”doer” som trivs i en familjär, föränderlig och öppen kultur.

Och självklart ett stort plus om du har intresse för hälsa och träning.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig framför allt att jobba i ett företag med glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap. Vi älskar träning och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vi är ett lag, där vi tävlar och utmanar varandra. I vår kultur är uppmuntran och konstruktiv feedback en självklarhet. Vi är en attraktiv arbetsgivare som befinner sig i stark tillväxt med goda karriärmöjligheter.

Låter detta som ett jobb för dig? Då är vi jätteintresserade av att veta lite mer om dig. Vi kommer att göra urval löpande tills vi hittar vår nya stjärna!

Sista ansökningsdag 12/8.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till daniel.ingelstrom@stc.se

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSvenska N'ergy AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565918868
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Svenska N'ergy AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Kungälv. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Svenska N'ergy AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Redovisningschef

Interesta AB söker en person till tjänsten som redovisningschef i Jönköping.

2024-06-11

Mer info

Koncernredovisningschef

VEM Chefsrekrytering & Interim AB söker en person till tjänsten som redovisningschef i Värnamo.

2024-06-14

Mer info

Redovisningschef

Meet a Group international AB söker en person till tjänsten som redovisningschef i Göteborg.

2024-06-30

Mer info