Ekonomiansvarig

Publiceringsdatum: 2024-03-05

Är du på jakt efter en karriär inom administration, ekonomi, juridik? OnePartnerGroup Örebro AB är på jakt efter en skicklig redovisningsekonom och du kan vara rätt person för jobbet. Detta är ett jobb på heltid där OnePartnerGroup Örebro AB letar efter någon under tills vidare.

Denna tjänst finns tillgänglig i Lindesberg som är tjänsteorten. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos OnePartnerGroup Örebro AB i rollen som redovisningsekonom så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Bli en del av teamet hos OnePartnerGroup Örebro AB som redovisningsekonom genom att ansöka senast måndag den första april 2024.


Jobbannons

FoodVentures lanserades i Norden med sitt första projekt i Sverige och nu söker vi dig som vill vara med på vår tillväxtresa! Är du en erfaren ekonom med vana att driva ditt egna arbete framåt? Då kan det vara dig vi söker till rollen som ekonomiansvarig för FoodVentures i Frövi!

 

Om FoodVentures 

Vi är övertygade om att vi har beprövade lösningar för att på ett hållbart sätt producera färska och välsmakande livsmedel. Nyckeln till att möta den växande efterfrågan på livsmedel ligger inte bara i att öka produktionen, utan också i att minimera vår miljöpåverkan.
Genom att omfamna naturen och innovation förespråkar vi en övergång till växtbaserade dieter och ett globalt införande av moderna jordbruksmetoder (CEA), nära stora städer där konsumenterna behöver det mest.
CEA-industrin har förändrats i Nederländerna under de senaste 100 åren, vilket är något att vara mycket stolt över, men också något att föra vidare till resten av världen. Det är vårt uppdrag att visa vägen i denna transformativa resa, med rötter från Nederländerna till resten av världen.

 

Din roll hos oss

Som ekonom hos oss får du möjligheten att ta dig en an en riktigt rolig utmaning. Företaget har stora planer på tillväxt och söker nu en ekonomiansvarig som vill skapa förutsättningar för tillväxt. I den här rollen får du chansen att etablera och implementera nya rutiner för företagets ekonomifunktion. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för den dagliga ekonomin, i stort och smått. Du kommer att jobba med företagets hela ekonomi, från ax till limpa. Du kommer att vara involverad i allt från att kontera fakturor till att sköta bokslut och rapporteringar. Samtidigt som du ansvarar för den operativa ekonomin kommer du arbeta strategiskt för att bygga upp rutiner för ekonomifunktionen.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Fakturahantering
  • Löpande bokföring
  • Månadsbokslut
  • Årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Avstämningar
  • Rapportering

 

Vi ser gärna att du har

För att lyckas i rollen som ekonom hos oss behöver du ha en relevant högskoleutbildning inom ekonomi eller redovisning samt några års erfarenhet av arbete inom redovisning och finans. Du behöver också ha goda kunskaper i ekonomisystem och Excel samt vara noggrann, strukturerad och analytisk i ditt arbetssätt. Du är inte rädd för att fatta beslut och är motiverad av att arbeta med att förbättra processer. Eftersom rollen innebär både operativt och strategiskt arbete är det viktigt att du är ödmjuk som person. Din analytiska förmåga gör att du kan förstå sambanden och effekterna mellan ekonomiska data och verksamheten. Dessutom är du skicklig på att presentera finansiella rapporter och är bra på att kommunicera. Du kan kommunicera flytande på både svenska och engelska.

 

Din ansökan

Urvalet sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan. Detta är en direktanställning hos FoodVentures som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup.  Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Johansson på telefonnummer 076-134 49 00.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnOnePartnerGroup Örebro AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5590939178
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

OnePartnerGroup Örebro AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Lindesberg. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos OnePartnerGroup Örebro AB skickar du in din ansökan senast 2024-04-01.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Ekonomiansvarig till Landskrona BoIS

JKS Sverige AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Landskrona.

2024-03-26

Mer info

Ekonomiansvarig på tidningsförlag

Stiftelsen Forskning och Framsteg söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2024-04-12

Mer info

Redovisningsekonom / Ekonomiansvarig till EGH Bygg

Seemly Finance & Search AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2024-04-16

Mer info