Redovisningskonsult till AHG Redovisning

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Letar du efter anställning inom administration, ekonomi, juridik? Det är nu möjligt för dig att få jobb som redovisningskonsult hos Påverka Nu Sverige AB. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Påverka Nu Sverige AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Linköping då det är tjänsteorten. Påverka Nu Sverige AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som redovisningskonsult. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Sista ansökningsdagen till jobbet som redovisningskonsult hos Påverka Nu Sverige AB är söndag den tjugotredje juni 2024.


Jobbannons

Vill du arbeta i en omväxlande och stimulerande roll som redovisningskonsult?

AHG Redovisning är inne i en spännande expansionsfas och vi söker nu en affärsmässig redovisningskonsult till vår verksamhet i Linköping. Du erbjuds att arbeta med flera olika företag, både interna och externa och i flera olika branscher, tillsammans med kompetenta kollegor.

I rollen som redovisningskonsult kommer du att arbeta med hela redovisningsprocessen och med upprättande av månads- och årsbokslut samt årsredovisning. Du ansvarar för moms- och arbetsgivardeklarationer och upprättande av bolagsdeklaration. I din roll tar du också fram, kvalitetssäkrar och analyserar rapporter. Du agerar också rådgivande till dina kunder i alla frågor som berör dina kunders redovisning.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och främst Excel, samt meriterande om du tidigare arbetat i VISMA och Fortnox. Vidare ser vi gärna att du drivs av att jobba med utveckling och förbättringar av processer och har intresse för att hålla dig uppdaterad i den digitala utvecklingen.

Du utgår från vårt kontor i Linköping och rapporterar till bolagets VD. AHG Redovisning är en del i ArbetshälsaGruppen tillsammans med systerföretagen Påverka Nu, Arbetshälsa och AHG Omställning – tre andra bolag att skapa synergieffekter med!

Vi söker dig som har ett stort intresse för- och en god erfarenhet av redovisningsarbete. Kanske har du arbetat med redovisning som anställd på ett företaget alternativt som konsult på en redovisningsbyrå. Du har troligtvis en eftergymnasial utbildning inom redovisning och vi ser meriterande på om du även kan lönehantering.

Du har arbetat med hela redovisningsprocessen och du trivs med att arbeta nära såväl dina interna som externa kunder.

Tjänsten förutsätter att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, samt att du innehar körkort B.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Vidare är du mån om att leverera hög service till kunderna och du trivs i en rådgivande roll. Du trivs också med att arbeta i ett högt tempo och kan ha flera bollar i luften samtidigt. Du är självgående och driven samt van vid att arbeta självständigt.

Vi är ett företag med en trygg och familjär företagskultur där vi värdesätter att både kunna arbeta självständigt men framför allt att kunna se de otroliga vinsterna det ger att vara en del i ett team! Här brinner vi både för varje medarbetares individuella utveckling som företaget i stort.

Du kan ditt företag bäst. Vårt uppdrag är att stötta dig så att du kan fokusera på din kärnverksamhet och på det sättet maximera effekten av dina affärer. Vi finns tillgängliga för uppdrag såväl hos dig som på distans – men vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Vårt flexibla arbetssätt gör att vi kan skräddarsy lösningar efter era önskemål och förutsättningar där inget uppdrag är litet för oss. www.ahgredovisning.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnPåverka Nu Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567754170
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningskonsult
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Påverka Nu Sverige AB söker en person till denna tjänst som redovisningskonsult med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som redovisningskonsult hos Påverka Nu Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Redovisningskonsult till Auktoriserad Byrå

Vikta Partner AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Luleå.

2024-02-22

Mer info

Kundansvarig redovisningskonsult till årets bästa byrå 2023

Keeper AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Stockholm.

2024-03-04

Mer info

Redovisningskonsult till familjär byrå i centrala Stockholm

Capega AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Stockholm.

2024-04-08

Mer info