Redovisningsekonom till Ilmeg Products i Nyköping!

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Vill du arbeta inom administration, ekonomi, juridik-branschen? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som redovisningsekonom hos Needo Recruitment West AB. Needo Recruitment West AB söker en medarbetare på heltid som vill arbeta tills vidare. Kan det vara du?

Platsen där jobbet finns ledigt är i Nyköping. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Needo Recruitment West AB i rollen som redovisningsekonom så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Sök jobbet som redovisningsekonom hos Needo Recruitment West AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast tisdag den tjugonde augusti 2024.


Jobbannons

Har du erfarenhet av redovisning och är intresserad av en ny utmaning? Trivs du väl i en roll där du får arbeta med frihet under ansvar? Vill du vara med på en spännande tillväxtresa i ett bolag med hög framåtanda? Då är rollen som Redovisningsekonom till Ilmeg Products vara rollen för dig!
Om Ilmeg Products
Ilmeg grundades 1971 och är ett bolag baserat på patent relaterat till stoftuppsamlarsystem för bergborrmaskiner. Ilmeg är verksamma över hela världen och är ett välkänt varumärke inom bygg- och gruvindustrin. Deras hållbara produkter och tjänster är kända för att vara av högsta kvalitet och ständigt tillföra värde för våra kunder.
Ilmeg har sin produktion och kontor i Nyköping men har idag kunder runt om i hela världen. Produkterna används för torrborrning vilket gör Ilmeg till en stark miljöprofil och ett bolag som tar ansvar. Med nya ägare och en nytillträdd VD tar de nu avstamp framåt med sikte inställt på att växa bolaget till nästa nivå!
Ilmeg Products ingår i industrikoncernen Eitrium.
Om tjänsten som Redovisningsekonom
I rollen som Redovisningsekonom hos Ilmeg Products spelar du en nyckelroll i bolagets tillväxt! I praktiken innebär det att du ansvarar för bolagets ekonomifunktion och har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Dina arbetsuppgifter består av löpande bokföring, leverantör- och kundreskontra, månads- och årsbokslut samt moms och skatter. Du hanterar löner och underhåll av kund- och leverantörsregister samt ansvarar även för likviditetsrapportering, intrastatredovisning och att ta fram övriga rapporter och statistik till koncernen.
Med ditt stora engagemang verkar du i en bred roll där du får chans att vara med att utveckla processer och stärka verksamheten. Du utgår från Ilmegs kontor i Nyköping där du samarbetar tätt med bolagets VD samt övriga teammedlemmar. I rollen ansvarar du även för att bistå Ilmegs systerbolag Mora Contract Manufacturing med ekonomiska tjänster löpande.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Löpande bokföring, leverantör- och kundreskontra, månads- och årsbokslut samt skatter och moms.
 • Likviditetsrapportering, intrastatredovisning samt ta fram rapporter och statistik till koncernen.
 • Lönerapportering till Fora och Collectum.
 • Bistå Ilmegs systerbolag Mora Contract Manufacturing med ekonomiska tjänster.
   
Om dig
För att lyckas som Redovisningsekonom hos Ilmeg Products har du sannolikt en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller redovisning, alternativt arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig. Vi söker dig med några års erfarenhet inom redovisning, där du har hanterat löpande bokföring, månads- och årsbokslut samt upprättande av årsredovisningar och deklarationer. Det är också viktigt att du har god systemvana och är bekväm med Microsoft Office, särskilt Excel. Flytande språkkunskaper i svenska och engelska samt B-körkort är ett krav.
Vi söker en person som är engagerad, läraktig och har förmågan att se verksamheten i ett helhetsperspektiv. Du har en analytisk inställning till ditt arbete och strävar efter både personlig och professionell utveckling. Att förbättra och utveckla processer för att stärka verksamheten är något du brinner för. Du har en god kommunikativ förmåga och uppskattar att arbeta i ett mindre företag där gemenskap och samarbete är i fokus.
Viktigt för tjänsten är:
 • Sannolikt en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller redovisning, alt. arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdigt.
 • Några års erfarenhet inom redovisning där du har hanterat löpande bokföring, månads- och årsbokslut samt upprättande av årsredovisningar och deklarationer.
 • God systemvana och bekväm med Microsoft Office, särskilt Excel.
 • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska samt B-körkort.
 • Möjlighet att resa några gånger om året. 
Meriterande för tjänsten är:
 • Erfarenhet av löne- och semesterhantering.
 • Tidigare erfarenhet av ekonomisystem, med fördel Monitor, Visma Administration och Visma lön.
   
Ilmeg Products erbudande
På Ilmeg Products blir du del av ett välmående bolag med god vinstmarginal. De erbjuder en världsunik produkt vilket skänker en stor konkurrensfördel och gör bolaget till en trygg och stabil arbetsplats med goda framtidsutsikter och dig en stor möjlighet att vara med och bidra till framtida utveckling!
Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Placering: Ilmegs kontor i Nyköping, möjlighet till viss remote-arbete.
Lön: Enligt överenskommelse.
Låter rollen som Redovisningsekonom som en roll för dig? På grund av semestertider går vi igenom urvalet först i augusti men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi på Needo ser fram emot att prata med dig!
 

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnNeedo Recruitment West AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5592183940
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Needo Recruitment West AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Nyköping. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Needo Recruitment West AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-20.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Redovisningsekonom till Aconomica i Helsingborg

EQuality Rekrytering & Interim AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Helsingborg.

2024-06-14

Mer info

Redovisningsekonom till Tidaholms kommun

Tidaholms kommun söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Tidaholm.

2024-06-19

Mer info

Redovisningsekonom till Egeryds Fastighetsförvaltning!

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Eskilstuna.

2024-06-26

Mer info