Redovisningsekonomer till uppdrag hos sportutrustningsföretag

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Är du på jakt efter en karriär inom administration, ekonomi, juridik? Letar du efter en chans att arbeta som redovisningsekonom på Jurek Recruitment & Consulting AB? Nu är det möjligt. Om du vill arbeta heltid hos Jurek Recruitment & Consulting AB, har de just nu en tjänst 3 månader – upp till 6 månader som kan passa dig.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Solna som är tjänsteorten. Om du är intresserad av en karriär inom redovisningsekonom, ta en titt på de två lediga tjänsterna som Jurek Recruitment & Consulting AB erbjuder för att se om det är en matchning. Här är chansen att bli en del av Jurek Recruitment & Consulting AB och jobba som redovisningsekonom! Ansök senast torsdag den åttonde augusti 2024.


Jobbannons

Vi söker just nu två redovisningsekonomer med intresse för redovisning och gärna sport - för ett spännande uppdrag! Vi erbjuder två roller där du har möjlighet att arbeta med löpande redovisning samtidigt som du bidrar till företagets framgång. Är du en ambitiös och resultatorienterad ekonom som trivs i en miljö där dina insatser syns och gör skillnad? Då kan du vara den person vi söker!

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsekonom kommer du att vara en central spelare i ett mindre team, där du får arbeta med löpande redovisning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

  • Registrering och matchning av fakturor
  • Resultatrapportering
  • Fakturering
  • Kontoavstämning och analys
  • Momsrapportering
  • Ad hoc uppgifter: Ta dig an varierande uppgifter inom redovisningsgruppen
  • Delaktig i månadsbokslut

Vem är du?

Vi söker två redovisningsekonomer med relevant eftergymnasial utbildning. För den seniora rollen ser vi gärna att du har 4–5 års erfarenhet och en djupare kunskap inom området. För att lyckas i rollen bör du även vara självständig i månadsbokslut. För den juniora positionen ska du ha erfarenhet av kund och leverantörsreskontra. Har du även erfarenhet av att arbeta med produktbolag och lagerredovisning är det meriterande.

Vi tror att du är en ansvarstagande och analytisk person som drivs av att arbeta med siffror och som uppskattar att vara en del av en familjär och stöttande organisation. Din goda kommunikativa förmåga, ditt öga för detaljer och din naturliga fallenhet för att se helheten gör dig till en ideal kandidat för oss. Du har en prestigelös- och pragmatisk inställning och trivs som en del av ett litet team, som innebär att arbeta både högt och lågt. För rollerna krävs att du är flytande i både svenska och engelska samt att du har mycket goda färdigheter i Excel.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en konsultanställning via oss på Jurek där du arbetar ute hos vår kund. Du kommer få möjligheten att arbeta med ett företag som verkligen gör skillnad för människor. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i moderna lokaler i Stockholm, med möjlighet till professionell utveckling och interna utbildningar. Du kommer att vara en del av ett engagerat team där ditt arbete gör en verklig skillnad. Uppdraget förväntas starta i början på augusti och fortgå under 5 månader. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna Hedda Grenlöv på hedda.grenlov@jurek.se.

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker,med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnJurek Recruitment & Consulting AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer5566945324
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Jurek Recruitment & Consulting AB söker två personer till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Solna. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Jurek Recruitment & Consulting AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-08.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Redovisningsekonomer till uppdrag hos sportutrustningsföretag

Jurek Recruitment & Consulting AB söker två personer till tjänsten som redovisningsekonom i Solna.

2024-07-09

Mer info

Redovisningsekonomer till framtida uppdrag!

Newr AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2024-04-26

Mer info

Vi söker Redovisningsekonomer till spännande konsultuppdrag!

Experis AB söker två personer till tjänsten som redovisningsekonom i Östersund.

2024-06-25

Mer info