Redovisningsekonom till ledande elektronikföretag på tillväxtresa! 🚀

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Skulle du vilja jobba inom administration, ekonomi, juridik? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som redovisningsekonom hos Wrknest AB. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Wrknest AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Denna tjänst finns tillgänglig i Stockholm som är tjänsteorten. Wrknest AB har just nu ett ledigt jobb som redovisningsekonom. Du har fortfarande tid att söka jobbet som redovisningsekonom hos Wrknest AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är torsdag den tjugosjätte december 2024.


Jobbannons

Om tjänsten

Vår kund, Nordens ledande leverantör av timingprodukter inom nischad elektronik, teknikkomponenter och kraftelektronik, söker nu en redovisningsekonom. De erbjuder produkter som kristaller, oscillatorer, sensorer, antenner och nätaggregat. Du kommer att anställas direkt hos kunden via en rekryteringsprocess som hanteras av Wrknest.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du att ha en viktig roll i ekonomiteamet och ansvara för:

 • Månadsbokslut
 • Momsdeklaration
 • Periodisk moms
 • Hantera löpande bokföring
 • Arbeta med kund- och leverantörsreskontra
 • Utföra övriga administrativa uppgifter

Vi söker dig som

Har arbetat med redovisning i minst 5 år och har erfarenhet av löpande bokföring, periodisk moms och månadsbokslut. Du behöver också ha erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra och behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande kvalifikationer

 • Erfarenhet av Business Central Microsoft (BC)
 • Erfarenhet av elektronikbranschen

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför söker vi dig som är strukturerad, noggrann och prestigelös. Du är även flexibel och samarbetsinriktad och tycker om att hjälpa till.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Plats: Spånga, Stockholm
 • Omfattning: Heltid, 100%
 • Anställningsform: Tillsvidare, med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. En bakgrundskontroll kan komma att genomföras på slutkandidat. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.

Om kunden

Företaget är Nordens ledande leverantör av timingprodukter och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där innovation och kvalitet står i fokus. De befinner sig på en spännande tillväxtresa och söker nu en redovisningsekonom som vill vara med och bidra till deras fortsatta framgång.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på. Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnWrknest AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5592932213
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningsekonom
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Wrknest AB söker en person till denna tjänst som redovisningsekonom med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som redovisningsekonom hos Wrknest AB skickar du in din ansökan senast 2024-12-26.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Senior redovisningsekonom sökes till Titanium Gateway! 🚀

Wrknest AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2024-06-17

Mer info

Redovisningsekonom till ledande bolag

Vindex AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Stockholm.

2024-06-19

Mer info

Bli vår nya Redovisningsekonom på NEX Travel – Norra Sveriges ledande affär

Nordisk kompetens AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Luleå.

2024-07-01

Mer info