Kundansvarig Redovisningskonsult, Ulricehamn

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Letar du efter möjligheter att arbeta inom administration, ekonomi, juridik? Det är nu möjligt för dig att få jobb som redovisningskonsult hos Talenom Redovisning AB. Intresserade sökes för heltid-jobb hos Talenom Redovisning AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

Om du redan bor i närheten av Ulricehamn, är det här din chans att söka ett spännande jobb Talenom Redovisning AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som redovisningskonsult. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Söker du efter en spännande karriär som redovisningskonsult? Sök jobbet hos Talenom Redovisning AB senast lördag den trettioförsta augusti 2024 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Är du en driven och självgående redovisningskonsult som är redo för nästa steg i karriären? Då har du nu chansen att arbeta som kundansvarig redovisningskonsult i ett modernt och växande företag som ligger i framkant gällande digital redovisning!

Om tjänsten

Som kundansvarig redovisningskonsult hos Talenom kommer du att ha ett övergripande ansvar för ett antal kunder. Tjänsten innebär i stort sett alla sysslor inom digitaliserad redovisning men fokus ligger på kundkontakter, rapportering, årsbokslut och deklarationer. Det är viktigt att du kan upptäcka kunders olika behov och att du kan kommunicera naturligt med ansvariga på olika nivåer. Oavsett vilken bakgrund och vilka ambitioner du har så vill vi att du ska blomstra hos oss och vi kommer att supporta och ge dig utökat ansvar i takt med dina framsteg och resultat samt utefter företagets växande behov.

Byrån hette tidigare Wengbrand innan den förvärvades av Talenom och teamet i Ulricehamn och Borås består av 9 engagerade medarbetare. I teamet finns det en stark kamratanda och vi är måna om att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet. Tjänsten är huvudsakligen baserad på kontoret i Ulricehamn. Men för oss är det viktigt med en balans mellan privatliv och arbetsliv, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån eller från kontoret i Borås.

Kontoret är centralt beläget med närhet till restauranger och kollektivtrafik.

För att lyckas i rollen behöver du

  • Utbildning inom ekonomi/redovisning, gärna från högskola eller yrkeshögskola, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Vara självgående inom redovisning och bokslut
  • Erfarenhet av och gilla kundkontakt
  • Goda digitala kunskaper och erfarenhet av affärssystem
  • God kommunikativ förmåga i skrift och tal på svenska

Det är meriterande om du

  • Har tidigare erfarenhet från en liknande roll på byrå
  • Är auktoriserad redovisningskonsult

Som person är du driven, initiativtagande och självgående. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, och du är en prestigelös lagspelare som tycker om att arbeta i team och vill bidra till ett positivt arbetsklimat. Du är även en person som tycker om att dela med dig och lära ut din kunskap till dina kollegor. Vi är otroligt måna om våra kunder och för att trivas i denna roll behöver du ha ett starkt kundfokus som präglas av hjälpsamhet, flexibilitet och hög service.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Talenom

Talenom är ett modernt redovisnings- och rådgivningsföretag som lägger stort fokus på effektiva, digitala arbetssätt som gynnar såväl medarbetare som kund. Bolaget grundades i Finland 1972 och är idag börsnoterat på Helsingforsbörsen. I maj 2019 togs det första steget in på den svenska marknaden när en befintlig redovisningsbyrå förvärvades i Stockholm. Efter det har utvecklingen gått snabbt och våra kontor sträcker sig från Åre till Ystad. Sedan 2021 är Talenom även etablerat i Spanien och 2023 fortsätter tillväxten genom etablering i Italien.

Vi erbjuder våra medarbetare en modern arbetsplats med stort fokus på framtid och utveckling. Vårt ledarskapslöfte innebär tydliga mål och individuella karriärplaner för alla medarbetare. Vi månar om medarbetarnas hälsa och en bra balans mellan arbete och fritid. För att främja detta erbjuder vi bland annat friskvårdsersättning och massage i förebyggande syfte. Vi är stolta över att ha certifierats som A Great Place to Work och ser det som ett kvitto på att vi är på rätt väg.

Talenoms arbete präglas av våra värdeord – mod, vilja och omtanke och vi arbetar tillsammans för att det ska genomsyra hela organisationen. Vi är en inkluderande arbetsgivare och förespråkar mångfald och jämlikhet. Alla ansökningar behandlas utifrån ett likabehandlingsperspektiv.

Ansökan

Tycker du att tjänsten låter spännande och tror dig vara rätt person? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Med tanke på sommar och semester kommer intervjuer och urval att ske i augusti.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

Har du frågor är du välkommen att kontakta Sofie Pemer, Rekryteringsspecialist, sofie.pemer@talenom.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnTalenom Redovisning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565561205
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningskonsult
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Talenom Redovisning AB söker en person till denna tjänst som redovisningskonsult med placerings i Ulricehamn. Om det låter intressant att arbeta som redovisningskonsult hos Talenom Redovisning AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Kundansvarig redovisningskonsult, Nacka

Talenom Redovisning AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Nacka.

2024-05-27

Mer info

Kundansvarig redovisningskonsult, Göteborg

Talenom Redovisning AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Göteborg.

2024-06-19

Mer info

Kundansvarig redovisningskonsult, Växjö

Talenom Redovisning AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Växjö.

2024-06-19

Mer info