Teamchef till Accountor i Västervik

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Är du på jakt efter en karriär inom chefer och verksamhetsledare? Positionen som redovisningschef hos Accountor Ekonomi & Rådgivning AB är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Om du vill arbeta heltid hos Accountor Ekonomi & Rådgivning AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Västervik som är tjänsteorten. Accountor Ekonomi & Rådgivning AB söker för närvarande efter en person att anställa inom redovisningschef-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Accountor Ekonomi & Rådgivning AB letar efter erfaren redovisningschef som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är onsdag den tionde juli 2024.


Jobbannons

Är du erfaren som ledare, vill ta nästa kliv i karriären och jobba i en affärsmässig roll med personalansvar? Sporras du av att få utvecklas och samtidigt driva ett professionellt team av redovisningskonsulter? Då tror vi att du skulle passa perfekt som teamchef till ett av våra redovisningsteam i Västervik!

Att jobba som Teamchef är en spännande och utvecklande möjlighet för dig som vill jobba både med det coachande ledarskapet såväl som att ansvara för god lönsamhet/effektivitet. Rollen ger dig stora möjligheter att utvecklas och passar dig som gillar omväxling. Ditt uppdrag blir att motivera och coacha medarbetarna att uppnå ditt teamets gemensamma mål. Det är en självständig roll med budgetansvar och mycket frihet. En kul och utvecklande roll för dig som vill arbeta varierat, med både resultat och människan i fokus. Som Teamchef är du med och styr arbetskultur, trivsel och arbetsmiljö på kontoret i samklang med de två andra Teamchefer som jobbar i Västervik.

Främsta arbetsuppgifter

  • Främja motivation och välmående i teamet då Accountors medarbetare är högsta prioritet.
  • Utveckla engagemang och kompetens.
  • Regelbundna 1:1-samtal och teammöten.
  • Driva lönsamhet och tillväxt.
  • Löpande uppföljning av dina konsulters uppdrag
  • Beläggningsfrågor är en del av vardagen.

Vem är du?

Som ledare är du lyhörd och positiv, med en förmåga att visualisera mål och få människor med dig. Du har en förmåga att snabbt byta fokus och räds inte förändringar. Du har ett starkt kundfokus och servicetänk som smittar av sig på din omgivning. Slutligen känner du stort ansvar för kvalité i leverans från ditt team och är noga med att löpande följa upp lönsamhet.

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 3 års erfarenhet av att jobba självständigt med redovisning. Du är en erfaren och trygg ledare och är bekväm med att tala och skriva på svenska och engelska. Vi ser det som mycket meriterande om du har jobbat som konsult tidigare, t.ex. på en byrå och om du har erfarenhet av att ha jobbat på större företag.

Din utveckling och välmående är viktig. Därför erbjuder vi dig även:

  • Månadsvisa samtal med din chef för att stötta dig i din utveckling och välmående.
  • Friskvårdsbidrag på 5 000 kronor per år.
  • Fräscha lokaler i centrala i Västervik.
  • Hälsoundersökning för dig som är 40+.

Om Accountor

Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 500 anställda på arton orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Ansökan

Låter det här intressant? Så kul! Vi ser fram emot att te emot din ansökan. Vi intervjuar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag. Vid frågor så är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig Daniel Lundström. daniel.lundstrom@accountor.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAccountor Ekonomi & Rådgivning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565837803
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRedovisningschef
YrkesområdeChefer och verksamhetsledare

Ansökan

Accountor Ekonomi & Rådgivning AB söker en person till denna tjänst som redovisningschef med placerings i Västervik. Om det låter intressant att arbeta som redovisningschef hos Accountor Ekonomi & Rådgivning AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Redovisningsansvarig till Skyltmax.se

EQUIPE FINANCE AB söker en person till tjänsten som redovisningschef i Partille.

2024-05-30

Mer info

Nu söker vi dig till kommande Ekonomiuppdrag!

Arena Personal Sverige AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Eskilstuna.

2024-02-12

Mer info

Ekonom sökes till växande iGaming-bolag

Joelsson Media Group AB söker en person till tjänsten som redovisningsekonom i Kristianstad.

2024-04-19

Mer info